Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BLEACH TV : Δωρεάν online συμβουλές για το σωστό χρώμα στα μαλλιά σας

BLEACH TV : Δωρεάν online συμβουλές για το σωστό χρώμα στα μαλλιά σας

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχετε βρει ένα νέο χόμπι στην καραντίνα: Την ερασιτεχνική κομμωτική. Σίγουρα έχετε σκεφτεί, δημιουργήσει, τολμήσει να αλλάξετε μόνοι σας το χρώμα των μαλλιών σας

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχετε βρει ένα νέο χόμπι στην καραντίνα: Την ερασιτεχνική κομμωτική. Σίγουρα έχετε σκεφτεί, δημιουργήσει, τολμήσει να αλλάξετε μόνοι σας το χρώμα των μαλλιών σας. Με ένα μπουκάλι βαφής μαλλιών σε ροζ χρώμα και ένα φακελάκι ντεκαπάζ αποφασίσατε πως κάτι πρέπει να αλλάξει και επειδή η παγκόσμια ειρήνη ή οι εμβολιασμοί θα καθυστερήσουν το «ρίξατε» στις κομμωτικές αλχημείες γιατί, κυριολεκτικά, τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Από την Bella Hadid έως την Kristen Stewart, τη Dua Lipa και τη Rosalía, καμιά σταρ δεν έχουν ξεφύγει από τα ροζ, πορτοκαλί και μοβ κεφάλια που κυριαρχούν στη ροή των κοινωνικών μέσων μας από την πανδημία που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο.

View this post on Instagram

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

Και, καθώς μπαίνουμε στον εικοστό δεύτερο lockdown (ποιος τα μετράει πια;) το Bleach London μας έκανε όλους χάρη στην κυκλοφορία του Bleach Hair Line και του Bleach TV, μιας σειράς ψηφιακών οδηγών και συμβουλών σχετικά με το πώς να διατηρήσετε την πολύχρωμη δουλειά σας στο σπίτι.

Online συμβουλές για επίδοξους κομμωτές

Με σειρές που περιλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με την απομάκρυνση της βαφής και των μύθων των μαλλιών, πώς να φροντίζετε τα μαλλιά σας μακροπρόθεσμα και ανόητους οδηγούς για το πώς να κάνετε βαφή DIY, αλλού θα μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση δωρεάν εικονικών συμβουλών one-to-one με το Bleach στιλίστα, μέσω του ιστότοπου της μάρκας και παρακολουθήστε σεμινάρια ζωντανής ροής που φιλοξενούνται στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

Το πρώτο χαρακτηριστικό από την επερχόμενη συλλογή εικονικών υπηρεσιών της Bleach, το Bleach Helpline και το Bleach TV ακολούθησαν το δημοφιλές Hair Party της Bleach τον περασμένο Μάρτιο, το οποίο είδαν οι οπαδοί της Georgia May Jagger, Maisie Williams και Pixie Geldof να μοιράζονται τις ιστορίες βαφής μαλλιών τους.

View this post on Instagram

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

Έτσι, για όσους από εσάς συνεχίζετε να σκέφτεστε νέα χρώματα μαλλιών (κρίνοντας από το TikTok, πολλοί από εσάς), μπείτε στο Instagram του Bleach για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024