Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πριν το «Μικρό Ταρανδάκι» - Η περίπτωση της σχιζοφρενικής stalker του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Πριν το «Μικρό Ταρανδάκι» – Η περίπτωση της σχιζοφρενικής stalker του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Η επιτυχία του Ρίτσαρντ Γκαντ στο Netflix τολμά να συμπάσχει με την θαυμάστρια που έκανε τη ζωή του κόλαση. Πριν από δεκαετίες, η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι δεν έδειξε τέτοιο έλεος στον τηλεοπτικό παρουσιαστή και κωμικό.

Τον Μάιο του 1988, μια γυναίκα βρέθηκε να ανακρίνεται κατά την είσοδό της στη Νέα Υόρκη μέσω της σήραγγας Λίνκολν. Οδηγώντας μια Porsche, με ένα τρίχρονο αγόρι στο αυτοκίνητο, η γυναίκα δεν είχε πληρώσει τα διόδια των 3 δολαρίων. Είπε στον εισπράκτορα των διοδίων ότι ήταν η σύζυγος του παρουσιαστή του late-night talk show, Ντέιβιντ Λέτερμαν. «Είμαι η κυρία Ντέιβιντ Λέτερμαν και αυτός είναι ο Ντέιβιντ Τζούνιορ», είπε. «Δεν νομίζετε ότι ο Ντέιβιντ Λέτερμαν μπορεί να περάσει τα διόδια;».

Το αυτοκίνητο ήταν πράγματι η Porsche του Λέτερμαν αξίας 80.000 δολαρίων, αλλά η γυναίκα δεν ήταν η σύζυγος του. Ήταν η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι, μια stalker και όπως αποδείχθηκε σχιζοφρενής. Το αγόρι ήταν ο γιος της, ο Άλεξ.

Η Ρέι είχε κλέψει την Porsche του Λέτερμαν από την είσοδο του σπιτιού του – ήταν το πρώτο αναφερόμενο περιστατικό σε μια υψηλού προφίλ, παράξενα θρασύτατη εκστρατεία παρακολούθησης. Επί σειρά ετών η Ρέι εισέβαλε στο σπίτι του Λέτερμαν, όπου τον αιφνιδίαζε τη νύχτα, του άφηνε περίεργα δώρα και έκανε ακόμη και δουλειές του σπιτιού.

«Δεν αισθανόμουν άνετα με την ανθρωπιά αυτού του γεγονότος»

Η Ρέι έγινε εθνική είδηση και πρωτοσέλιδο – ένα εθνικό ανέκδοτο, στην πραγματικότητα, όταν ο Λέτερμαν έβγαλε εξυπνάδες για τα κατορθώματά της στην εκπομπή του, Late Night with David Letterman. Αργότερα επεσήμανε ότι ποτέ δεν την κατονόμασε στον αέρα και ότι ποτέ δεν υπέβαλε μήνυση. «Δεν αισθανόμουν άνετα με την ανθρωπιά αυτού του γεγονότος», δήλωσε ο Λέτερμαν.

Δέκα χρόνια μετά την κλοπή της Porsche του Λέτερμαν, η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι -γνωστή και ως Πέγκι- αυτοκτόνησε. Είχε γονατίσει μπροστά από ένα τρένο με 105 βαγόνια άνθρακα.

Υπάρχουν απόηχοι της Ρέι, και της απελπιστικά θλιβερής ψυχικής ασθένειάς της, στη σκοτεινή δραματική κωμωδία του Netflix, «Μικρό Ταρανδάκι». Δημιουργός και συγγραφέας είναι ο κωμικός Ρίτσαρντ Γκαντ, το «Μικρό Ταρανδάκι» βασίζεται στην ομώνυμη παράστασή του- μια φανταστική περιγραφή της δικής του δοκιμασίας στα χέρια μια stalker με πολλές και εντυπωσιακές ομοιότητες με τη Μάργκαρετ Μέρι Ρέι.

Δέκα χρόνια μετά την κλοπή της Porsche του Λέτερμαν, η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι -γνωστή και ως Πέγκι- αυτοκτόνησε. Είχε γονατίσει μπροστά από ένα τρένο με 105 βαγόνια άνθρακα

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν / Photo: Wikimedia Commons

«Μια πολύ άρρωστη γυναίκα»

Το «Μικρό Ταρανδάκι» δεν είναι ένα θρίλερ καταδίωξης, όπως η «Ολέθρια Σχέση», αλλά ένα πορτρέτο τόσο του καταδιώκτη όσο και του καταδιωκόμενου. Η απεικόνιση της κυνηγού, της Μάρθα (την υποδύεται η Τζέσικα Γκάνινγκ) είναι οδυνηρά συμπαθητική. Όπως και η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι, είναι μια πολύ άρρωστη γυναίκα.

Υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις stalker διασημοτήτων στην προ-διαδικτυακή εποχή, όταν οι αλληλεπιδράσεις έπρεπε να είναι πραγματικές και φυσικές – πριν οι stalker μπορούσαν να στείλουν 41.000 και πλέον emails, όπως συνέβη στον Ρίτσαρντ Γκαντ. Ο πιο γνωστός από τους stalker, ο John Hinckley Jr. είχε εμμονή με τη Τζόντι Φόστερ. Της έστελνε γράμματα και της άφηνε μηνύματα, και στη συνέχεια προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν για να τραβήξει την προσοχή της Φόστερ.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον έγινε στόχος δύο διωκτών. Ο πρώτος, ο Michael Owen Perry, την έβαλε σε μια λίστα ανθρώπων που ήθελε να σκοτώσει – και σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του – και ο δεύτερος τρύπωσε στο κρεβάτι της Newton-John ενώ εκείνη βρισκόταν σε διακοπές. Το 1995, ο Robert Dewey Hoskins προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι της Μαντόνα και απείλησε να την παντρευτεί ή να τη σκοτώσει. Πυροβολήθηκε δύο φορές και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη. Οι stalker, δυστυχώς, δεν λαμβάνονταν πάντα σοβαρά υπόψη, ιδίως –όπως στην περίπτωση της Μάργκαρετ Μέρι Ρέι- οι γυναίκες που είχαν μανία με την παρακολούθηση.

Μετά το θάνατό της, οι φίλοι και οι γείτονες έλεγαν ομόφωνα καλά πράγματα γι’ αυτήν – ότι ήταν κάτι περισσότερο από τη σχιζοφρένεια που τελικά την κατέτρωγε

Η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι / Photo: Wikimedia Commons

«Το πιο υπέροχο, όμορφο κορίτσι της Αμερικής»

Η Ρέι γεννήθηκε το 1952 και μεγάλωσε στο Grayslake του Ιλινόις. Μια γειτόνισσα της παιδικής της ηλικίας την περιέγραψε αργότερα ως «το πιο υπέροχο, όμορφο κορίτσι της Αμερικής». Η οικογένειά της, ωστόσο, έπασχε από σχιζοφρένεια.

Ο πατέρας της, ένας εργάτης εργοστασίου που ονομαζόταν Τζορτζ, ήταν ύποπτος ως σχιζοφρενής. Είχε δύο αδέλφια που ήταν επίσης σχιζοφρενείς και αυτοκτόνησαν. Ο ένας αδελφός έπεσε πάνω σε ένα δέντρο σε ηλικία 22 ετών. Ένας άλλος γέμισε το γκαράζ του με μονοξείδιο του άνθρακα σε ηλικία μόλις 21 ετών. «Η οικογένειά μου πλήρωσε τα χρέη της και δεν είμαι σίγουρη αν κάναμε λάθος», δήλωσε αργότερα η μητέρα της, Loretta Duvall.

Η Ρέι παντρεύτηκε το 1973 και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το 1983 χώρισε και έχασε την επιμέλεια των παιδιών της από τον πατέρα τους – αποτέλεσμα της επιδεινούμενης ψυχικής της κατάστασης. Σύμφωνα με μια νεκρολογία στους New York Times, η Ρέι έκανε ωτοστόπ σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ζούσε σε παράγκες χωρίς τρεχούμενο νερό. Είχε ένα πέμπτο παιδί από άγνωστο πατέρα – τον Άλεξ, το αγόρι που ήταν μαζί της στην Porsche του Λέτερμαν. Η μητέρα της Ρέι ανέλαβε τελικά την επιμέλεια του Άλεξ.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο 

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη γυναίκα εν ζωή που θα μπορούσε να αγαπήσει τον Ντέιβιντ Λέτερμαν όσο εγώ»

Η Ρέι εγκαταστάθηκε στο Hotchkiss, όπου έκανε περιστασιακές δουλειές και νέους φίλους. Μετά το θάνατό της, οι φίλοι και οι γείτονες έλεγαν ομόφωνα καλά πράγματα γι’ αυτήν – ότι ήταν κάτι περισσότερο από τη σχιζοφρένεια που τελικά την κατέτρωγε. «Έδωσε πλούτο στη ζωή μου», είπε ένας φίλος. «Αξιαγάπητη, απίστευτα αξιαγάπητη». Αλλά επίσης εξαφανιζόταν ξαφνικά και υπέφερε από κρίσεις θυμού.

Όπως αναφέρθηκε τότε, η Ρέι είχε εισέλθει για πρώτη φορά στο σπίτι του Ντέιβιντ Λέτερμαν τον Μάιο του 1988 – περίπου την εποχή που έκλεψε την Porsche του. Ο Λέτερμαν έλειπε από την πόλη και εκείνη προσπάθησε να μετακομίσει στο σπίτι του – που βρίσκεται στο New Canaan του Κονέκτικατ – δύο φορές με τον γιο της. Μέχρι τον επόμενο χρόνο είχε αποκτήσει το δικό της καθεστώς διασημότητας. Η Ρέι έδωσε συνέντευξη σε μια τηλεοπτική εκπομπή, A Current Affair, στην οποία εξήγησε ότι ερωτεύτηκε τον Λέτερμαν αφού τον είδε σε ένα ντοκιμαντέρ. «Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε.

Η Ρέι εξομολογήθηκε επίσης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη γυναίκα εν ζωή που θα μπορούσε να αγαπήσει τον Ντέιβιντ Λέτερμαν όσο εγώ».

Ερωτομανία, μια υποκατηγορία της σχιζοφρένειας

Ο Dr Louis B. Schlesinger, καθηγητής Ψυχολογίας στο John Jay College of Criminal Justice, συζήτησε την περίπτωση της Ρέι σε ένα ντοκιμαντέρ που παρήγαγε το ITV. Ο Schlesinger περιέγραψε μια σπάνια παραληρητική κατάσταση που ονομάζεται ερωτομανία, μια υποκατηγορία της σχιζοφρένειας, η οποία αναγκάζει τον πάσχοντα να πιστεύει ότι ο στόχος της εμμονής του – συνήθως κάποιος ανώτερης κοινωνικής θέσης – είναι ερωτευμένος μαζί του.

Η Ρέι βρέθηκε να κοιμάται δίπλα στο γήπεδο τένις του Λέτερμαν. Μπήκε επίσης στο σπίτι του και άφησε δώρα – ένα άδειο μπουκάλι Jack Daniel’s και μπισκότα – στο φουαγιέ του. Μια άλλη φορά του άφησε ένα βιβλίο για το διαλογισμό και ένα γράμμα στο δρόμο του. Του έγραψε πολλές φορές, στην πραγματικότητα. Ο Λέτερμαν μπορούσε να καταλάβει αν έπαιρνε ή όχι τα φάρμακά της από τον τρόπο που έγραφε. «Όταν τα έπαιρνε, ήταν σαν να άκουγες τη θεία σου», είπε αργότερα. «Όταν τα έκοβε, ήταν σαν να άκουγες τη θεία σου από το διάστημα».

Ο Λέτερμαν έλειπε από την πόλη και εκείνη προσπάθησε να μετακομίσει στο σπίτι του – που βρίσκεται στο New Canaan του Κονέκτικατ – δύο φορές με τον γιο της

Η κόρη της Άννα Λίζα και η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι στα πρωτοσέλιδα / Photo: YouTube

«Με περιμένει. Έχω να του αφήσω χαρτιά»

Κατά τη διάρκεια μιας από τις διαρρήξεις της -που οδήγησε σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών- η Ρέι παραδέχτηκε ότι κρατούσε τον εαυτό της απασχολημένο στην έπαυλη του Λέτερμαν «γράφοντας, βλέποντας τηλεόραση, καθαρίζοντας, πλένοντας τα παράθυρα και καθαρίζοντας τα πατώματα». Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η δουλειά στο σπίτι».

Μια άλλη φορά, η Ρέι εξήγησε τη διάρρηξή της στην αστυνομία ως «επίσκεψη-έκπληξη» και κάποτε είπε σε έναν καχύποπτο ταξιτζή: «Με περιμένει. Έχω να του αφήσω χαρτιά». Κάποια στιγμή, η Ρέι έπεισε τους τεχνίτες που εργάζονταν στο σπίτι του Λέτερμαν ότι ήταν η σύζυγός του και την πήγαν στην πόλη.

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο Λέτερμαν ένιωσε απειλή μόνο μία φορά – όταν ένα βράδυ ήταν στο κρεβάτι με τη φίλη του και σήκωσε το κεφάλι του και είδε τη Ρέι να στέκεται στο διάδρομό του. Σύμφωνα με τον Λέτερμαν, εκείνη αμέσως έφυγε τρέχοντας. Μια φορά φέρεται να τη βρήκε να κοιμάται σε ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών. Συνολικά, η Ρέι συνελήφθη οκτώ φορές για καταπάτηση της ιδιοκτησίας του Λέτερμαν.

Η Τέρι Γκαρ σε συνέντευξη με τον Λέτερμαν / Photo: Wikimedia Commons

Η Ρέι έγινε εξωφρενικά διάσημη

Μια στήλη του 1990 σε μια εφημερίδα του Οχάιο συνόψισε την αντίδραση των μέσων ενημέρωσης, στην οποία μια αρθρογράφος δημοσίευσε μια συζήτηση που υποτίθεται ότι είχε κάνει με μια φίλη της για τον Ρέι. «Δεν νομίζεις ότι ο Λέτερμαν θα έπρεπε να ενδώσει και να της δώσει προσοχή;», είπε η φίλη. «Εξάλλου, δεν είναι παντρεμένος. Σίγουρα δεν είναι ούτε ο Τομ Κρουζ ούτε ο Μελ Γκίμπσον. Ίσως είναι καλύτερα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση».

Ο ίδιος ο Λέτερμαν διακωμώδησε την κατάσταση στην τηλεοπτική του εκπομπή. Όταν πήρε το Late Night with David Letterman από το NBC στο CBS το 1993, ο Λέτερμαν απαρίθμησε τα «πράγματα που πρέπει να κάνω πριν φύγω από το NBC», στα οποία περιλαμβανόταν «να στείλω έντυπα αλλαγής διεύθυνσης σε εκείνη τη γυναίκα που μπαίνει στο σπίτι μου».

Με αφορμή τη μετακίνηση στο δίκτυο, η εφημερίδα Los Angeles Daily News δημοσίευσε ένα αστείο κουίζ πολλαπλών επιλογών σχετικά με τα χρόνια της εκπομπής του στο NBC. Η ιστορία της παρακολούθησης ήταν τόσο ευρέως γνωστή που στην ερώτηση «ποιος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Ντέιβιντ στην πρώτη του εκπομπή;» οι απαντήσεις περιλάμβαναν τον Μπιλ Μάρεϊ, τον Τζόνι Κάρσον και τη Μάργκαρετ Ρέι.

Όσο βρισκόταν στη φυλακή, η ψυχική κατάσταση της Ρέι βελτιωνόταν με φαρμακευτική αγωγή. Αλλά επιδεινωνόταν όταν αποφυλακιζόταν και σταματούσε να παίρνει τα φάρμακά της

Η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι / Photo: YouTube

Δυστυχώς ο Λέτερμαν συνέβαλε στις αυταπάτες της

Ο Λέτερμαν μίλησε και πιο σοβαρά για το θέμα. Είπε στο The Advocate: «Το θέμα είναι ότι είναι τρελή. Και δεν θέλεις να κάνεις τίποτα για να το κάνεις χειρότερο από ό,τι είναι. Έχουν περάσει πέντε χρόνια τώρα και έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και κανένα από αυτά δεν έχει δουλέψει».

Μετά το θάνατό της, ο ιατροδικαστής ψυχολόγος Reid Meloy σχολίασε πώς τα γκαγκ του Λέτερμαν μπορεί να τροφοδότησαν την εμμονή της. «Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν θα συνέβαλε άθελά του στην παραληρητική της ιδέα κάνοντας αναφορά σε αυτήν στο βραδινό του σόου», εξήγησε ο Meloy. «Μεταφράζει την παραληρηματική της φαντασίωση σε πραγματικότητα μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές». Οι αυταπάτες «την έκαναν να αισθάνεται σημαντική», δήλωσε η μητέρα της Ρέι. «Το απολάμβανε αυτό».

Στη φυλακή και σε ψυχιατρικά ιδρύματα

Η κόρη της Ρέι, Άννα-Λίζα Γιόχανσον, δήλωσε ότι «η προσοχή που της δόθηκε και οι ενέργειες των αρχών έκαναν την κατάστασή της πολύ χειρότερη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, η Άννα-Λίζα αναγκάστηκε να λάβει περιοριστικά μέτρα κατά της ίδιας της μητέρας της – και είπε στο πανεπιστήμιό της να καλέσει την αστυνομία αν δει ποτέ την Ρέι. «Πάντα αγαπούσα τη μητέρα μου», είπε η Άννα-Λίζα, «αλλά μισούσα τη γυναίκα που διέρρηξε το σπίτι του Ντέιβιντ Λέτερμαν».

Η Ρέι πέρασε διάφορα διαστήματα στη φυλακή και σε ψυχιατρικά ιδρύματα για καταπάτηση – σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 24 μήνες. Αφού εξέτισε επτά μήνες από την αρχική της ποινή των εννέα μηνών, αποφυλακίστηκε μια Παρασκευή – και επέστρεψε στο σπίτι του Λέτερμαν την Κυριακή.

Όσο βρισκόταν στη φυλακή, η ψυχική κατάσταση της Ρέι βελτιωνόταν με φαρμακευτική αγωγή. Αλλά επιδεινωνόταν όταν αποφυλακιζόταν και σταματούσε να παίρνει τα φάρμακά της.

Μετά από πέντε χρόνια παρακολούθησης του Λέτερμαν, η προσοχή της Ρέι στράφηκε στον αστροναύτη Franklin Story Musgrave. Η Ρέι του έγραφε γράμματα και του έστελνε πακέτα. Διέρρηξε επίσης το σπίτι του και άνοιξε όλες τις βρύσες. Σε ένα άλλο περιστατικό προσποιήθηκε τη δημοσιογράφο και πήρε συνέντευξη από τον Musgrave στο Διαστημικό Κέντρο Johnson στο Χιούστον.

Ο Musgrave υποψιάστηκε ότι κάτι ήταν περίεργο όταν δεν κράτησε σημειώσεις. Όταν έγραψε στον Musgrave ως δημοσιογράφος, εκείνος αναγνώρισε τον γραφικό της χαρακτήρα. Η Ρέι καταδικάστηκε σε φυλάκιση σε φυλακή της Φλόριντα για παρενόχληση. Όταν αποφυλακίστηκε, ακόμη και ο δικαστής επέκρινε την έλλειψη νομικής υποστήριξης για να διασφαλίσει ότι η Ρέι θα έπαιρνε την ιατρική βοήθεια που χρειαζόταν.

Δείτε το τρέιλερ από το «Μικρό Ταρανδάκι» 

«Έχω ταξιδέψει πολύ»

Ένα μήνα πριν πεθάνει, η Ρέι φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό περιοδικό Extra, όπου μίλησε για τους αγώνες της με την ψυχική υγεία και είπε ότι πίστευε πως ο Ντέιβιντ Λέτερμαν την καταλάβαινε.

Η Μάργκαρετ Μέρι Ρέι έβαλε τέλος στη ζωή της στις 5 Οκτωβρίου 1998 – σε ένα απομακρυσμένο σημείο κοντά στο Hotchkiss του Κολοράντο. Ήταν 46 ετών. Είχε γράψει ένα τελευταίο γράμμα στη μητέρα της, γράφοντας: «Έχω ταξιδέψει πολύ» και «επέλεξα έναν ανώδυνο και άμεσο τρόπο για να βάλω τέλος στη ζωή μου στην κοιλάδα που αγαπούσα».

Στον τόπο του θανάτου της, άφησε την τσάντα της στο έδαφος, με ένα γρήγορο σημείωμα με τον αριθμό τηλεφώνου ενός φίλου που θα μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν απάντησε στην είδηση μέσω εκπροσώπου του. «Αυτό είναι ένα θλιβερό τέλος σε μια μπερδεμένη ζωή», είπε.

Παραδόξως, η διασημότητά της συνεχίστηκε

Στα τέλη του 1998, οι αμερικανικές εφημερίδες την κατέγραψαν μεταξύ των αξιοσημείωτων, υψηλού προφίλ θανάτων εκείνης της χρονιάς, μαζί με την Tammy Wynette, τη Linda McCartney, τον Dr Spock και τον Lloyd Bridges. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της – αξιόπιστη τροφή για τα ταμπλόιντ – επισκίασε την τραγωδία της ψυχικής της ασθένειας.  «Μάργκαρετ Μέρι Ρέι» έγραφε η αγγελία. «Παρακολουθούσε τον Ντέιβιντ Λέτερμαν».

Το «Μικρό Ταρανδάκι» αντιμετωπίζει το θέμα του με το είδος της συμπάθειας που άξιζε στη Ρέι όταν ήταν πρωτοσέλιδο. Σε συνέντευξή του στην Telegraph το 2019, ο Ρίτσαρντ Γκαντ αποκάλυψε ότι επί σειρά ετών η διώκτριά του έστειλε 41.071 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 350 ώρες φωνητικού ταχυδρομείου, 744 tweets, 46 μηνύματα στο Facebook, 106 σελίδες επιστολών, υπνωτικά χάπια, ένα μάλλινο καπέλο, ένα μποξεράκι και ένα χαριτωμένο παιχνίδι τάρανδο.

«Δεν είμαι μόνο εγώ το θύμα»

Εμφανιζόταν επίσης στη δουλειά του, στις κωμικές συναυλίες του και διέδιδε τη φήμη ότι ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος. Η αστυνομία αρχικά δεν το πήρε στα σοβαρά. «Μου έλεγαν ότι παρενοχλούσα την αστυνομία επειδή με παρενοχλούσαν», δήλωσε στον Guardian. Πρόσθεσε: «Έχω περάσει από δύο αστυνομικές έρευνες στη ζωή μου και ήταν και οι δύο ξεκαρδιστικά τρομερές. Ειλικρινά η συμβουλή μου σε κάποιον που σκέφτηκε ποτέ να υποβάλει μήνυση θα ήταν: είναι μια γ@μημένη εφιαλτική διαδικασία και διαρκεί χρόνια».

Ο Γκαντ – όπως και ο Ντέιβιντ Λέτερμαν- δεν έχει κατονομάσει ποτέ τη stalker του. Η απεικόνισή της στο «Μικρό Ταρανδάκι» είναι «μια συναισθηματική αλήθεια», δήλωσε ο Γκαντ στο GQ, ο οποίος βάζει στο μικροσκόπιο ακόμη και τη δική του συμπεριφορά και παραμένει συμπαθής. Όπως είπε το 2019, «δεν είμαι μόνο εγώ το θύμα, εκείνη είναι πιθανώς ένα ακόμη μεγαλύτερο θύμα από εμένα».

*Με στοιχεία από telegraph.co.uk

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024