Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαϊκάλης : Όταν ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού του

Χαϊκάλης : Όταν ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού του

Όντας βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 2014, ο κ. Χαϊκάλης τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας μετά την καταγγελία του για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, μια υπόθεση που μπήκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος

Στο προσκήνιο έχει έρθει τις τελευταίες ώρες το όνομα του γνωστού ηθοποιού και πρώην βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, Παύλου Χαϊκάλη.

Ο κ. Χαϊκάλης παραδέχτηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, μετά από καταγγελία της τελευταίας ότι «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο», ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα».

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια και δήλωσε… ερωτευμένος μαζί της. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε με αρκετή δόση κυνισμού, είναι «αρσενικό παλιάς κοπής» οπότε, όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός επιμένει.

Έσπευσε, δε, να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλα».

«Μου έταξαν 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Όντας βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 2014, ο κ. Χαϊκάλης τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας μετά την καταγγελία του για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, μια υπόθεση που μπήκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος.

Ο πρώην βουλευτής υποστήριζε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου γνωστός, σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, του προσέφερε χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τού προσφέρθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του τραπεζικού του δανείου και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες. Προσέθεσε ότι για το θέμα ήταν ενήμερος -τότε- ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ είχε ενημερώσει και τον φίλο του ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως η αποκάλυψη έγινε αρχικά από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος είπε ότι είχε δει και το σχετικό οπτικό υλικό.

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η συνομιλία με το πρόσωπο που φέρεται να πρότεινε το χρηματισμό στον κ. Χαϊκάλη έγινε με κάμερα-ρολόι, ενώ υπήρξε δεύτερη συνάντηση, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. «Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία μέσα σε αυτό το διάλογο όπου ο μεσάζων αναφέρει ότι μπορεί να δώσει τις 700.000 ευρώ άμεσα» υποστήριζε ο κ. Καμμένος.

Πάντως, στο επτασέλιδο πόρισμα που παρέδωσε ο εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο, διατυπωνόταν η αμφιβολία του για τους ισχυρισμούς του κ. Χαϊκάλη.

«Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο πόρισμά του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024