Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Valentine’s Day: Τρέχουμε μαζί και κρατάμε… fit τον έρωτά μας

Valentine’s Day: Τρέχουμε μαζί και κρατάμε… fit τον έρωτά μας

Ένα μοναδικό hi-tech δώρο –που κρύβει μέσα του και ένα ακόμη- θα εξασφαλίσουν… έρωτα υγιή εν σώματι υγιεί!

Τρέχουμε καθημερινά, για όλους τους λάθος λόγους. Στην πιο αγαπησιάρικη μέρα του χρόνου, ας τρέξουμε επιτέλους και για τους σωστούς. Μακριά από εστιατόρια, μπαρ και καφέ, η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι σίγουρα διαφορετική, μπορεί όμως να αποδειχθεί ακόμη καλύτερη, αν γίνει η αφορμή να πάμε επιτέλους για jogging με το ταίρι μας, όπως τάζουμε ο ένας στον άλλο από την αρχή του προηγούμενου lockdown. Και η προπόνησή μας (όπως και η υπόλοιπη καθημερινότητά μας) μπορεί να γίνει ακόμη πιο απολαυστική, αν του χαρίσουμε το hi-tech smartwatch Huawei GT 2 Pro –που με τη σειρά του θα… χαρίσει σε εμάς, ένα εξίσου λειτουργικό και όμορφο smartwatch.

Αν, λοιπόν, φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε το δώρο του άλλου μας μισού μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου –που εδώ που τα λέμε καλό είναι να το έχουμε κάνει ούτως ή άλλως- μαζί με το δικό του hi-tech δώρο, αποκτούμε το Huawei Watch FIT. Για να είμαστε ακόμη πιο συνδεδεμένοι και ταιριαστοί.

Και αν φανούμε ασυνεπείς, θα καταφέρουμε να διορθώσουμε το σφάλμα μας με κορυφαία hi-tech δώρα σε προνομιακές τιμές, αξιοποιώντας τα Huawei Winter Offers 2021 που θα συνεχίσουν να «τρέχουν» μέχρι το τέλος του μήνα. Laptops, tablets, smartphones και wearables υπόσχονται να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά του και να του θυμίζουν διαρκώς την αγάπη σας.

Συγκεκριμένα, στα Winter Offers της Huawei μπορείτε να ανακαλύψετε υπερσύγχρονα smartphones, όπως τα P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite e, P Smart 2021, P Smart S, Y6P, YP5, P30 Lite, Nova 5T και Y7 2019, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη -αλλά και σε κάθε προϋπολογισμό-, όπως επίσης και laptops όπως τα Mateboox X Pro, Matebook D15 και Matebook D14 που εντυπωσιάζουν τόσο με τις δυνατότητες όσο και με τον κομψό σχεδιασμό τους.

Και φυσικά, οι στιγμές που περνά βλέποντας ταινίες και σειρές ή ακούγοντας μουσική στο σπίτι, θα γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές μέσα από τα tablets MatePad WiFi και Matepad Pro, αλλά και τα στυλάτα ασύρματα ακουστικά με dynamic noise-cancelling, FreeBuds Pro.

Κλασικό design, υπερσύγχρονες λειτουργίες

Το δικό του smartwatch με την πρώτη ματιά παραπέμπει σε ένα κλασικό ανδρικό ρολόι, χάρη στον μίνιμαλ και διακριτικό σχεδιασμό του. Η οθόνη του, όμως, προδίδει τον υπερσύγχρονο χαρακτήρα του, χάρη στην υψηλή της ακρίβεια και την πλούσια γκάμα χρωμάτων της. Πρόκειται για μια οθόνη αφής AMOLED 1,39 ιντσών, με ανάλυση 454×454 pixels και λεπτή σχεδίαση ανώτερη από τις οθόνες LCD που επιτυγχάνει πληρέστερη απόδοση χρωμάτων και υψηλότερη αντίθεση.

Για να το πούμε απλά: Κάθε ειδοποίηση του smartwatch θα φτάνει σε εκείνον με τη μεγαλύτερη δυνατή αισθητική αρτιότητα, ενώ το κομψό design της συσκευής θα ταιριάζει άψογα τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα αθλητικά του looks.

Άλλος ένας λόγος να μην το βγάζει ποτέ από το χέρι του, αφού έτσι κι αλλιώς αρκεί να το φορτίζει κάθε περίπου δύο εβδομάδες για να έχει στη διάθεσή του τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών, αλλά και τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης.

Καρδιές συντονισμένες

Και οι κοινές σας προπονήσεις θα αποκτήσουν αέρα τελευταίας τεχνολογίας, αφού το Huawei GT 2 Pro θα τον ωθήσει σε περισσότερη και ποιοτικότερη φυσική άσκηση, θα τον βοηθήσει να μάθει καλύτερα το σώμα του και τις λειτουργίες του και θα του χαρίσει καλύτερο ύπνο. Μέσα από αυτό, θα μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική, αλλά και να απαντά σε κάθε σας κλήση όπου και αν βρίσκεται, αφού συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό του τηλέφωνο. Και βέβαια, θα τον αφήσει να δει με τα ίδια του τα μάτια πώς… αντιδράει η καρδιά του κάθε φορά που συναντιέστε. Τι πιο ρομαντικό;

Βασικά, ξέρουμε τι είναι πιο ρομαντικό: Οι στιγμές που θα περάσετε ιδρώνοντας μαζί, που θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση, χωρίς καν να αισθανθείτε την κούραση. Και θα το κάνετε φορώντας το δικό σας Huawei Watch FIT, με την μοναδική παραλληλόγραμμη οθόνη του στο χρώμα της επιλογής σας.

Προπονώντας το σώμα και την καρδιά σας

Από την AMOLED οθόνη 1,64 ιντσών του smartwatch σας θα περνούν όλες οι αναγκαίες ειδοποιήσεις για τη φυσική σας κατάσταση. Και δεν θα χάνετε ούτε μία από αυτές, αφού πρόκειται για μια οθόνη μεγάλη και ευκρινή, με αναλογία προς σώμα 70%.

Ενενήντα έξι (!) ξεχωριστά προγράμματα προπόνησης (11 επαγγελματικά και 85 προσαρμοσμένα) και εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης, θα μετατρέψουν την άθληση σε ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα χάρη στις λειτουργίες του, θα έχετε πληρέστερο έλεγχο της καθημερινής κατάστασης της υγείας σας.

Συγκεκριμένα, το Huawei Watch FIT σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τους καρδιακούς παλμούς σας, να ενημερώνεστε αναλυτικά για την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ παράλληλα καταγράφει το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2). Άλλη μια λειτουργία που ξέρουμε ότι θα εκτιμήσετε; Η εφαρμογή παρακολούθησης του κύκλου σας, για να αποφύγετε τις εκπλήξεις και τα κάθε λογής… ατυχήματα.

Και βέβαια, ούτε εσείς θα χρειάζεται να αποχωριστείτε το ολοκαίνουργιο σύμβολο του έρωτά σας, τα ταιριαστά σας smartwatches, αφού χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού chipset και το σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η μπαταρία του (που παρεμπιπτόντως φορτίζει ταχύτατα) μπορεί να διαρκέσει ακόμη και για 10 ημέρες.

Τι καλύτερο για να κρατήσετε… fit τον έρωτά σας;

Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα της Huawei μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρείας στο Facebook και το Instagram, αλλά και μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024