Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση τη φετινή σεζόν, με τους Μιλγουόκι Μπακς να φεύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα από το Κλίβελαντ.
Τα Ελάφια επικράτησαν (105-123) εκτός έδρας των Καβαλίερς, με τον έλληνα σούπερ σταρ να είναι ασταμάτητος.
Ο δις MVP του NBA ολοκλήρωσε τον αγώνα με 33 πόντους, με 13/25 σουτ (1/3 τρίποντα), 6/8 βολές, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κοψίματα σε 33 λεπτά εμφάνισης, κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη κόντρα στην ομάδα από το Οχάιο:
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η λίγκα μηδενικής ανοχής απέναντι στη χειραγώγηση αγώνων – Το χρονικό της υπόθεσης, οι έρευνες, οι αντιδράσεις και οι συνέπειες για το αμερικανικό ποδόσφαιρο