Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντίτα φον Τιζ : Απαντά στις κατηγορίες εναντίον του Μέριλιν Μάνσον

Ντίτα φον Τιζ : Απαντά στις κατηγορίες εναντίον του Μέριλιν Μάνσον

Την δική της απάντηση για τις κατηγορίες σεξουαλικής και συναισθηματικής κακοποίησης εναντίον του Μέριλιν Μάνσον έδωσε η πρώην σύζυγός του, Ντίτα φον Τιζ

Την δική της απάντηση για τις κατηγορίες σεξουαλικής και συναισθηματικής κακοποίησης εναντίον του Μέριλιν Μάνσον έδωσε η Ντίτα φον Τιζ (Dita Von Teese).

Η 48χρονη σήμερα Ντίτα φον Τιζ, διάσημη χορεύτρια του μπουρλέσκ, μοντέλο και επιχειρηματίας, κοινοποίησε στο Instagram μια δήλωση για όσα γράφονται και λέγονται τα τελευταία 24ωρα για τον πρώην σύζυγό της.

Όπως τονίζει, «οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ταιριάζουν με την προσωπική της εμπειρία» κατά τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου της με τον μουσικό, ενώ επισημαίνει ότι η αιτία που χώρισαν «ήταν η απιστία και τα ναρκωτικά» και όχι περιστατικά βίας όπως εκείνα που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες. Η Ντίτα φον Τιζ προτρέπει επίσης τα άτομα που έχουν υποστεί κακοποίηση να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να επουλώσουν τις πληγές τους και να ανακάμψουν.

«Επεξεργάζομαι τις νέες πληροφορίες που βγήκαν στο φως την Τετάρτη για τον Μέριλιν Μάνσον. Για όσους εκφράσατε ανησυχία για το πώς αισθάνομαι, εκτιμώ την καλοσύνη σας. Θα ήθελα να ξέρετε ότι οι λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν δεν ταιριάζουν με την προσωπική μου εμπειρία τα 7 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι. Αν ίσχυε αυτό, δεν θα τον είχα παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2015. Έφυγε 12 μήνες αργότερα λόγω απιστίας και κατάχρησης ναρκωτικών. Η κακοποίηση οποιουδήποτε είδους δεν έχει θέση σε καμία σχέση», αναφέρει μεταξύ άλλων η 48χρονη στη δήλωσή της.

Η Ντίτα φον Τιζ είχε σχέση με τον 52χρονο σήμερα τραγουδιστή, για αρκετά χρόνια, ενώ υπήρξαν επίσης παντρεμένοι από το 2005 ως το 2006.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, αποκάλυψε ότι ο Μέριλιν Μάνσον την κακοποιούσε για χρόνια, όταν οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Σε σχετική δημοσίευση στο Instagram και σε δήλωσή της προς το Vanity Fair, η αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε:

«Το όνομα του βασανιστή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστού στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Άρχισε να με αποπλανεί, όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε τρομερά για χρόνια.

Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη.

Δεν μπορώ άλλο να ζω μέσα στον φόβο για αντίποινα, συκοφαντίες και εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να αποκαλύψω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και να εγκαλέσω τους πολλούς κλάδους που το επέτρεψαν, προτού καταστρέψει άλλες ζωές. Στέκομαι στο πλευρό των πολλών θυμάτων που δεν θα είναι πλέον σιωπηλά».

Η 33χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος του τραγουδιστή μοιράστηκε παρόμοιες ιστορίες με εκείνες της φωτογράφου Ashley Walters, του μοντέλου Sarah McNeilly, μιας καλλιτέχνη που δηλώνει Gabriella και της φοιτήτριας Ashley Morgan.

Την Τρίτη, η καλλιτέχνης και ακτιβίστρια Love Bailey μίλησε για την δική της εμπειρία με τον Manson, υποστηρίζοντας πως της έβαλε «ένα πιστόλι στο μέτωπο» στη διάρκεια φωτογράφισης το 2011.

Από τη μεριά του, ο Μέριλ Μάνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, σημειώνοντας πως όλες οι σχέσεις του υπήρξαν συναινετικές.

«Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», δήλωσε σε μήνυμά του στο Instagram.

«Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Στον απόηχο των κατηγοριών, η δισκογραφική εταιρία Loma Vista Recordings διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024