Πέθανε η ηθοποιός Μαργαρίτα Παπαγεωργίου
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Μαργαρίτα Παπαγεωργίου η οποία έγινε γνωστή από την ταινία του Νίκου Κούνδουρου «ο Δράκος» στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέροντας ότι έφυγε άλλος ένα σπουδαίος ηθοποιός ο Χάρης Νάζος. Οι δυο ηθοποιοί πέθαναν την Κυριακή και το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό την Τετάρτη που κηδεύτηκαν.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:
Μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που πλήττουν τον εύθραυστο κλάδο μας δύο άνθρωποι της θεατρικής οικογένειας μας έφυγαν την Κυριακή και το πληροφορηθήκαμε σήμερα την μέρα που κηδεύτηκαν. Ο αξιοπρεπέστατος συνεπής καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Χάρης Ναζος ,γεννημένος το 37,που στάθηκε πλάι σαν γιος στους αλησμόνητους Τζόλυ Γαρμπή και Θόδωρο Μορίδη, κι η εμβληματική πρωταγωνίστρια του «Δράκου» του Κούνδουρου και της “Μαγικής Πόλης” , το μικρό κορίτσι Απ’ την “Θεία απ’ το Σικάγο” με την σύντομη αλλά σπουδαία καριέρα, που γεννήθηκε το 35,η υπέροχη Μαργαρίτα Παπαγεωργίου έφυγαν από κοντά μας.. Είχα την τύχη να γνωρίσω και τους δυο από πολύ κοντά… Μια εποχή φεύγει μαζί τους…. Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας της οικογένειας μας….Θα σας θυμόμαστε με αγάπη.
- Έχει η τεχνητή νοημοσύνη συνείδηση; Γκουρού της ΑΙ προειδοποιεί για τη μεγάλη παγίδα
- Ο Λεν Ντέιτον ήταν «ο πιο αγράμματος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ»
- Ομάν: Ο υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «επέτρεψαν στον εαυτό τους να παρασυρθούν» στον πόλεμο
- Σοκ στην Ρεάλ με Κουρτουά – Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ο γκολκίπερ της «βασίλισσας»
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Οι πιθανότητες Καραλή, Τεντόγλου για μετάλλιο και το πρόγραμμα
- Έξι χώρες δηλώνουν έτοιμες να συμβάλλουν στην ασφαλή διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ



