Ελαφριά και νόστιμα chips από παντζάρι
Φτιάχνονται πιο εύκολα από ό, τι πιστεύετε και είναι το τέλειο σνακ
Spotlight
-
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «παγώνει» την έκδοση βίζας σε άτομα που εμπλέκονται στο Predator
-
Καταδικάστηκε σε καταναγκαστική εργασία 5 ετών επειδή... είπε τη γνώμη του για τον πόλεμο στην Ουκρανία
-
Γιατί έρχεται τώρα η σειρά της Κίνας στην παγκόσμια πρωτοκαθεδρία
-
Μητσοτάκης και Ιερώνυμος δίνουν ξανά ραντεβού – Ο «πάγος» 2,5 μηνών, οι ακραίοι του κλήρου, οι συμβολισμοί
Υλικά:
6 μεσαία παντζάρια
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)
Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Διαβάσαμε την συνταγή στο T-life
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις