Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bridgerton : Σειρές που πρέπει να δεις μέχρι να βγει ο νέος κύκλος

Bridgerton : Σειρές που πρέπει να δεις μέχρι να βγει ο νέος κύκλος

Μέχρι να βγει νέος κύκλος «Bridgerton», αυτές είναι οι σειρές που θα σου κρατήσουν συντροφιά

Το «Bridgerton» ξεκίνησε να προβάλλεται στην αγαπημένη πλατφόρμα την ημέρα των Χριστουγέννων, και ήδη έχει γίνει πρώτο στις τάσεις.

Βασισμένη στις αρχές του 19ου αιώνα στο Λονδίνο, η σειρά ακολουθεί οκτώ στενούς συγγενείς της ισχυρής οικογένειας Bridgerton, καθώς προσπαθούν να βρουν τον έρωτα. Η Julie Andrews αφηγείται τις περιπέτειες των οκτώ αυτών μελών ως Lady Whistledown, μια ανώνυμη συγγραφέας που έχει τακτική στήλη με λεπτομέρειες για τα πιο σκανδαλώδη κουτσομπολιά στον κόσμο της υψηλής κοινωνίας του Regency London.

Τώρα όμως που τελείωσε ο πρώτος κύκλος, τι μπορείτε να παρακολουθήσετε;

 Belgravia

Το Belgravia εξελίσσεται στο Λονδίνο, μέσα σε μια εξαιρετικά πλούσια γειτονιά της υψηλής κοινωνίας, που συνορεύει με τα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ. Με μόλις 6 επεισόδια, αν έχετε τη διάθεση για περισσότερο δράμα υψηλής κοινωνίας με λιγότερο μελόδραμα, το Belgravia σίγουρα αξίζει να το δείτε.

 Dickinson 

Το Bridgerton διερευνά σύγχρονα ζητήματα, ενώ διαδραματίζεται στον 19ο αιώνα, δείχνοντας πώς οι γυναίκες και αψηφούν τις κοινωνικές προσδοκίες. Χρησιμοποιώντας έναν μοντέρνο τόνο, το Dickinson του δικτύου Apple TV + εξετάζει ίδια ζητήματα, με πρωταγωνίστρια την έφηβη ποιήτρια Emily Dickinson (Hailee Steinfeld).

Downton Abbey

Κατά τη διάρκεια των έξι κύκλων της, η σειρά απέσπασε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη Αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων– κερδίζοντας και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών.

The Crown

Αν το «Bridgerton» ακολουθεί την υψηλή κοινωνία της Αγγλίας, τότε το «The Crown» βρίσκεται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας. Οι δυο σειρές έχουν γυρίσματα σε πολλές κοινές τοποθεσίες και φυσικά αφήνουν μια εσάνς που θα μαγέψει όλους όσους λατρεύουν τα μυστικά και τις κρυφές επαφές των ανθρώπων που βρίσκονται στις πιο σημαντικές θέσεις της κοινωνίας. Στη σειρά αυτή θα παρακολουθήσετε την ιστορία της Αγγλικής Βασιλικής Οικογένειας και θα μάθετε όλα όσα κρύβουν αυτοί οι μονάρχες. Ερμηνείες φανταστικές, καστ φοβερό, κοστούμια θεϊκά.

The Great

Η σειρά του δικτύου Hulu The Great  είναι μια σειρά εποχής σας το Bridgerton. Μόνο που περιέχει περισσότερο πονηρό χιούμορ και τις γοητευτικές ερμηνείες των Elle Fanning και Nicholas Hoult στους ρόλους της Αικατερίνης Β’ και Πέτρου Γ’ της Ρωσίας. Ο τίτλος αναφέρεται στην Αικατερίνη, γνωστή ως Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, της οποίας το πνεύμα και η δύναμη είναι εξίσου εντυπωσιακά με το πνεύμα της Eloise Bridgerton.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024