Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χιμένεθ βάζει χέρι στην ΑΕΚ, ο Τίγρης δεν βάζει το χέρι στη τσέπη

Ο Χιμένεθ βάζει χέρι στην ΑΕΚ, ο Τίγρης δεν βάζει το χέρι στη τσέπη

Ο Ισπανός είναι έμπειρος και θα την βρει την άκρη. Μεταγραφές όμως πότε θα γίνουν;

Μου έλεγε το βράδυ της Πέμπτης ένας πολύ έμπειρος ατζέντης της αγοράς, πως αυτό το Άρης-ΑΕΚ 0-1 μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην οικονομία της σεζόν. Για λόγους διαφορετικούς από ότι θα περίμενε κανείς. «Δηλαδή;» τον ρωτάω. Και τα υπόλοιπα απλά τα άκουσα.

«Ο Χιμένεθ είναι κανονικός προπονητής. Με συγκεκριμένο ταβάνι και ικανότητα αλλά προπονητής. Θα την βρει την άκρη με το ρόστερ της ΑΕΚ. Και ας υπάρχουν ένα σωρό λάθη σε αυτό. Θα φτιάξει μια ομάδα γύρω από τα τρία χαφ, με Γαλανόπουλο-Σιμόες «κολώνες» και τον Κρίστισιτς με τον Σάκχοφ να συμπληρώνουν.

Θα βάλει και δύο κανονικά εξτρέμ και η ΆΕΚ θα σταματήσει να αιμορραγεί ανασταλτικά. Μια ομάδα που δεν θα απειλείται πολύ και τέλος πάντων που θα το πηγαίνει σε αυτό το 1-0 στιλ που εσχάτως τις δίνει μαζεμένες νίκες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ανάγκες. Και κυρίως ότι δεν θέλει παίκτες. Όσο όμως υπήρχαν ήττες, υπάρχει και κράξιμο. Και η ανάγκη της διοίκησης να βάλει το χέρι στη τσέπη. Για δεξί μπακ, για στόπερ, για τερματοφύλακα. Τώρα που το κόλπο πάει έτσι; Ο Τίγρης το χέρι στη τσέπη δεν θα το βάλει και θα το δεις. Άντε κανά δανεικό για δεξί μπακ που έχει μείνει ένας».

Ξαναλέω, της πιάτσας ο συγκεκριμένος. Μάνατζερ που κάνει δουλειές με όλους πολλά χρόνια. Και που ξέρει τον τρόπο σκέψης.

Σήμερα ο μήνας έχει 16. Η ΑΕΚ σεφτέ δεν έχει κάνει ακόμη στις μεταγραφές. Και άντε να δούμε τι θα ακολουθήσει. Η ομάδα που μας έλεγε ότι βλέπει δεξί μπακ με ένα εκατ ευρώ (Λαλά) και που προσέγγισε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Και λέω εγώ τώρα: Αύριο ΑΕΚ-Ατρόμητος. Και έπειτα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 24/1. Αν βγουν αυτά τα ματς δίχως μεγάλα προβλήματα, αν υπάρξουν 3-4 βαθμοί στο σακούλι γιατί ο Μελισσανίδης να κάνει μεταγραφές; Θα πηγαίνει για δεύτερος, έχοντας χάσει ήδη το πρωτάθλημα.

Θα ξέρει ότι το καλοκαίρι τον περιμένει τον Κόνφερενς. Θα έχει σταματήσει και η γκρίνια για τα αποτελέσματα. Άρα λοιπόν μάλλον ο συνομιλητής της έχει δίκαιο. Ας μην προτρέχουμε όμως. Έχει δρόμο μπροστά. Δεν είναι σωστό να προκαταβάλουμε.

Οι φίλοι της ΑΕΚ πάντως για καλό και για κακό ας σταματήσουν να κράζουν τον Μπακάκη. Διότι μάλλον θα τον βλέπουν καιρό ακόμη μπροστά τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024