Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Οταν ξέρουν τις απαντήσεις, αλλάζει τις ερωτήσεις

Ολυμπιακός : Οταν ξέρουν τις απαντήσεις, αλλάζει τις ερωτήσεις

Η μετατόπιση του Μασούρα σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού και η αλλαγή σχηματισμού μετά το 30' ήταν το «κλειδί» της βραδιάς

Το πόδι στο γκάζι πλέον ο Ολυμπιακός. Και μιας και για τη δύναμη της «μηχανής» κανείς δεν αμφέβαλε ποτέ; Το κοντέρ πλέον καταγράφει ταχύτητες που απειλούν να αποσύρουν το «σασπένς» από το φετινό ράλι του τίτλου πριν καλά καλά φτάσουμε στα μισά του δρόμου.

Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές είναι απόλυτα χαρακτηριστικές. Πέντε στην ΑΕΛ, τρία στην ΑΕΚ, χθες άλλα τέσσερα στην Τρίπολη στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του νέου έτους. Οι Ερυθρόλευκοι σε επίδειξη δύναμης. Και κυρίως; Απογοητεύοντας σταθερά όποιους θέλουν να ελπίζουν σε ανταγωνισμό.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρυσι τον Δεκέμβρη έχασε από τους Πειραιώτες με 5-0. Από τότε σε είκοσι εντός έδρας αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο είχε μόλις μία ήττα και συνολικά δέκα γκολ παθητικό. Επέστρεψε η ομάδα του Μαρτίνς στα λημέρια του και… χάθηκε το μέτρημα.

Ηταν μια χαρά προετοιμασμένος για τη δοκιμασία αυτή ο Μίλαν Ράσταβατς. Φάνηκε στην προσέγγισή του στο ματς πως είχε μελετήσει καλά τον Ολυμπιακό, το παραδέχθηκε άλλωστε σε δηλώσεις του και ο Πέδρο Μαρτίνς. Η ομάδα που έχει στα χέρια του όμως ο Πορτογάλος έχει το πλεονέκτημα στην Ελλάδα, όταν ο αντίπαλος ξέρει τις απαντήσεις, να αλλάζει τις ερωτήσεις.

Η μετατόπιση του Μασούρα σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού και η αλλαγή σχηματισμού μετά το 30′ ήταν το «κλειδί» της βραδιάς. Η καλλιτεχνία του Ματιέ Βαλμπουενά στις στημένες μπάλες, το «κλικ» που γύρισε τον διακόπτη. Και τα υπόλοιπα απλά κύλησαν φυσιολογικά. Με τον Μαρτίνς να μπορεί να αποσύρει τον Γάλλο και να περνά στη θέση του τον Φορτούνη για τα υπόλοιπα. Τον καλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή των καιρών μας.

Μέχρι τον Δεκέμβρη οι Ερυθρόλευκοι είδαν τη μισή τους ομάδα (14 τεστ θετικά) να περνά την ταλαιπωρία του Covid. Είχαν τραυματισμούς, βαρύ πρόγραμμα ελέω της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα πλέον όλα τα κομμάτια παίρνουν τη θέση τους στο παζλ. Και η εικόνα που σχηματίζεται μάλλον δεν χωρά σχολιασμό. Αν μάλιστα γίνει η δουλειά και το Σάββατο στο Αγρίνιο, στην τελευταία δοκιμασία πριν από την Τούμπα; Τότε το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης εκ προοιμίου παίρνει άλλα χαρακτηριστικά.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024