ΜέΡΑ25 για Θεοφάνια : Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά με την τήρηση του lockdown
Το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά τονίζοντας ότι περιμένει να δει αν η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις αποφάσεις της ή αν θα επιτρέψει στην εκκλησία να λειτουργεί σε καθεστώς εξαίρεσης από το lockdown, όταν την ίδια στιγμή η κυβέρνηση εξαντλεί την αυστηρότητά της στους πολίτες.
Βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και της εκκλησίας εξαπολύει το ΜέΡΑ25 με αφορμή την χτεσινή απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για απειθαρχία στο lockdown και την κανονική τέλεση των εορτασμών για τα Θεοφάνια.
Καθεστώς εξαίρεσης
Το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά τονίζοντας ότι περιμένει να δει αν η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις αποφάσεις της ή αν θα επιτρέψει στην εκκλησία να λειτουργεί σε καθεστώς εξαίρεσης από το lockdown, όταν την ίδια στιγμή η κυβέρνηση εξαντλεί την αυστηρότητά της στους πολίτες.
Αναλυτικά το ΜέΡΑ25 με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος αναφέρει:
«Η Κυβέρνηση, που εξαντλεί όλη την αυστηρότητά της απέναντι στους πολίτες, αφήνει τις εκκλησίες σε καθεστώς εξαίρεσης μέσα απ’ το «παράθυρο» της ατομική προσευχής. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπερασπιστεί τις αποφάσεις της ή θα γίνουμε πάλι μάρτυρες δυο μέτρων και δυο σταθμών».
Η Κυβέρνηση, που εξαντλεί όλη την αυστηρότητά της απέναντι στους πολίτες, αφήνει τις εκκλησίες σε καθεστώς εξαίρεσης μέσα απ’ το «παράθυρο» της ατομική προσευχής. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπερασπιστεί τις αποφάσεις της ή θα γίνουμε πάλι μάρτυρες δυο μέτρων και δυο σταθμών.
— ΜέΡΑ25 (@mera25_gr) January 5, 2021
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
- Λειψοί: Ανάμεσα στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες
- «Ολυμπιακός και Μόρις συμφώνησαν ως το τέλος της σεζόν»
- Η Kaspersky προειδοποιεί για έκρηξη κυβερνοεπιθέσεων κατά επιχειρήσεων στην Ελλάδα
- Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 40χρονου ορειβάτη που έχασε τη ζωή του έπειτα από σοβαρό τραυματισμό σε φαράγγι
- Δεν πάει στο Όσλο για το Νόμπελ η Μαρίνα Κορίνα Ματσάδο – Θα παραλάβει το βραβείο η κόρη της


