Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25 : Δεξιά στροφή γύρω από τον άξονα της ΝΔ ο ανασχηματισμός

ΜέΡΑ25 : Δεξιά στροφή γύρω από τον άξονα της ΝΔ ο ανασχηματισμός

Κατά τ’ άλλα η "ομάδα των επιτυχιών" έμεινε στη θέση της για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της.

Τίποτα το καινούργιο δεν φέρνει ο ανασχηματισμός υποστηρίζει το ΜέΡΑ25 επισημαίνοντας σε ειρωνικούς τόνους ότι «η ομάδα των επιτυχιών έμεινε στη θέση της για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της».

Ψέμα το νέο ξεκίνημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Το «νέο ξεκίνημα» και η «συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» που υποτίθεται σηματοδοτεί ο Ανασχηματισμός είναι απόλυτα συνεπή με την μέχρι τώρα κυβερνητική πρακτική: κάθε λέξη είναι κι ένα ψέμα.

Τι «νέο» έφερε ο ανασχηματισμός; Ακόμα μεγαλύτερη άλωση της Κυβέρνησης και του κράτους από κομματικά στελέχη και παρέλαση «άριστων» επιτελαρχών στην εξυπηρέτηση της παρασιτικής ολιγαρχίας.

Κατά τ’ άλλα η «ομάδα των επιτυχιών» έμεινε στη θέση της για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της:

Η Υπουργός Παγουρίνο, κρασαρισμένης τηλεκπαίδευσης και μασκών/αντίσκηνων θα συνεχίσει να αποδομεί την Παιδεία, η Υπουργός Ξηλώματος Αρχαιοτήτων και Πενίας Καλλιτεχνών θα συνεχίσει να σβήνει τον Πολιτισμό, ο Υπουργός «γύψου» στους πολίτες και ελευθερίας στους χρυσαυγίτες θα συνεχίσει να ροκανίζει το Σύνταγμα, και, τελευταίος αλλά όχι πιο ασήμαντος, ο Υπουργός αδειάσματος του ΕΣΥ και ανικανότητας διαχείρισης σχεδίου εμβολιασμού, θα συνεχίσει στο νευραλγικότερο πόστο της κρίσης της Πανδημίας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης θα συνεχίσει να μας πηγαίνει στην «4η Βιομηχανική Επανάσταση» του «click away» με την όπισθεν, ενώ οι πρόσφυγες και μετανάστες θα βλέπουν να τους κουνάει το μαντίλι στις παράνομες επαναπροωθήσεις τους και η κυρία Βούλτεψη μαζί με τον κ. Μηταράκη.

Η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και η υποβάθμιση της Κοινωνικής Ασφάλισης άλλαξε χέρια από τον κ. Βρούτση, στον κ. Χατζηδάκη, κοινώς από τη «Σκύλα στη Χάρυβδη». ο κ. Καραμανλής θα επιτείνει την διάλυση των δημοσίων μέσων μεταφοράς και ο κ. Θεοχάρης δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο «τουριστικό προϊόν» της χώρας.

Tην ανανέωση της κυβερνητικής επιθυμίας λοιπόν, να κατασπαράξει σαν ακρίδα όποιο δημόσιο αγαθό στέκεται ακόμα όρθιο, με συνδαιτημόνες τους ολιγάρχες εσωτερικού και εξωτερικού, θα μας μεταφράζει ως «συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» η από δω και πέρα αποκαλούμενη «λίστα Ταραντίλη», του φρέσκου κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Και ο Πέτσας;»-παρα τω Υπουργώ Εσωτερικών, γιατί το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος:

Ποιος καταλληλότερος για Υπουργός Εσωτερικών μιας κυβέρνησης που φέτος αναμένει κύμα λαϊκών αντιδράσεων, από το πουλέν του Παπαδόπουλου με το μπαλταδάκι;».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024