Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γι' αυτούς τους λόγους αγαπάμε την Σαμάνθα από το Sex & the City

Γι’ αυτούς τους λόγους αγαπάμε την Σαμάνθα από το Sex & the City

Μπορεί η Κιμ Κατράλ που την ενσάρκωνε να μην συμμετέχει στα ολοκαίνουργια επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, αλλά εμάς θα μας λείψει πολύ

Η πιο σέξι της τετράδας, η πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά, η ψυχή της παρέας όταν οι υπόλοιπες «έπεφταν» στα πατώματα πληγωμένες από κάποια αδικία, ερωτικής φύσης ή μη.

Η Σαμάνθα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλης εταιρείας, ντυνόταν άψογα, αλλά όχι τόσο επιτηδευμένα όσο η Κάρι, ήταν καλή φίλη, αγαπούσε το αντρικό φύλο και ήταν ακομπλεξάριστη.

Οι λόγοι που την αγαπήσαμε ως ηρωίδα και θελήσαμε να την κάνουμε φίλη μας κι εμείς δεκάδες, αλλά ας δούμε αυτούς τους πέντε για αρχή:

1. Απέδειξε ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται πλούσιο στήθος για να αρέσει πολύ στους άντρες ή να νιώθει θηλυκό

Η απόλυτη ενσάρκωση της γυναικείας απελευθερωμένης σεξουαλικότητας στην σειρά, που ήταν και λάτρης ορισμένων κλισέ περί των φύλων και της αισθητικής τους, είχε ένα μικρό, «τραγανό» στήθος και δεν ένιωσε ποτέ άσχημα για αυτό. Μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω εν τω μεταξύ!

2. Οι φίλες πάνω από τους άντρες

Ποτέ δεν «πούλησε» την γυναικοπαρέα για έναν έρωτα ή έναν εραστή. Πολύ καλή φίλη και των τριών γυναικών, όσο λάτρης τοου φλερτ και των κατακτήσεων και να ήταν. Παράδειγμα προς μίμηση!

3. Άριστη στην δουλειά της, πρώτη στις εξόδους

Πώς τα συνδύαζε όλα; Άψογη επαγγελματίας, με επιτυχημένες ιδέες και projects, αλλά πάντα έτοιμη να φορέσει το μικρό μαύρο της φόρεμα και να πάει για ποτά με τα κορίτσια… Μα, δεν κουραζόταν ποτέ;

Ποτά, φίλες, γέλια, συγκίνηση: ένα σημαντικό μέρος του σύμπαντος του Sex and the City

4. Ερωτεύτηκε και το παραδέχτηκε

Κάποια στιγμή, μετά από εκατοντάδες επεισόδια περιπλανήσεων και εξερευνήσεων του αντρικού κάλλους, η Σαμάνθα την πάτησε. Δυσκολεύτηκε να το παραδεχθεί, φοβήθηκε, πήγε να κάνει πίσω, αλλά το ομολόγησε. Και το έζησε. Όσο μπόρεσε να το ζήσει.

5. Ήταν ντόμπρα και πραγματικά δυναμική

Δεν μπορούσε να κρύβει τα λόγια της. Λάτρης της αλήθειας, της αμεσότητας, της μπέσας, εξηγούσε τις προθέσεις και τα συναισθήματά της χωρίς πολλά πολλά και στον επαγγελματικό στίβο και στις φίλες και στους εραστές της.

Είμαστε team Σαμάνθα!

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024