Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και τώρα που το εμβόλιο έγραψε Ιστορία, τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους και... ψεκασμένους;

Και τώρα που το εμβόλιο έγραψε Ιστορία, τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους και… ψεκασμένους;

Ενας 88χρονος και μια νοσηλεύτρια της πρώτης γραμμής, έγραψαν Ιστορία. Ιστορία απέναντι στους ηλίθιους αρνητές και στους επαγγελματίες μεμψίμοιρους

«Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις ».

Και τώρα τι θα γράψουμε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο;

Αν πούμε ότι «γράφτηκε ιστορία» ή ότι «ζει ιστορικές στιγμές η ανθρωπότητα» θα μας πουν οι αντιδραστικοί: «τα παίρνεις παλιοδημοσιογράφε. Αρδάκι, μπούκωσες από τη λίστα Πέτσα, έρχεται και η λίστα Κικίλια, γι’ αυτό γράφεις αυτές τις ανοησίες».

Φυσικά και θα μιλήσουν οι επαΐοντες. Αυτοί που παίζουν την επιστήμη στα δάκτυλα. Οσοι ενημερώνονται μέσα στα ταξί από τους «ειδικούς» ή εκείνοι που ξημεροβραδιάζονται στα social media που γράφουν πάντα αλήθειες.

Θα πουν οι… καλύτεροι από αυτούς: «Ναι αλλά πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες» ή «ο παγκόσμιος καπιταλισμός επέβαλε το εμβόλιο για να βγάλουν δισεκατομμύρια και να υποτάξουν τον κόσμο».

Οι χειρότεροι έχουν άλλες ατάκες. Από το «είστε πρόβατα και σας οδηγούν στο εμβόλιο – τσιπάκι», μέχρι «είστε ξεπουλημένα τομάρια που σας πληρώνουν για να γράφετε για ιστορικές στιγμές κι αηδίες».

Όμως, να που ένας 88χρονος και μια νοσηλεύτρια της πρώτης γραμμής σας ξεφτίλισαν. Εσάς τους αρνητές – ηλίθιους του κοροναϊού που μέχρι και τώρα δεν πιστεύετε στην αρρώστια, παρ’ ότι μας έχει πάρει 4.500 Ελληνες.

Εσάς, τους αντιδραστικούς βλαμμένους που ακόμη και σήμερα πιστεύετε ότι το εμβόλιο είναι απάτη, είναι επικίνδυνο, είναι τσιπαρισμένο και άλλα τέτοια όμορφα.

Εδώ είπαν πως μέχρι κι ότι «έβαλαν νερό κι όχι φάρμακο στους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο, και στον Μητσοτάκη και σ’ αυτήν… τη γυναίκα που μας φόρτωσαν για Πρόεδρο».

Ετσι λέτε, κακόμοιροι, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα που προσμένετε ένα θάμα από τον… Θεό που είναι μόνο Ελληνας.

Περιμένατε μέχρι σήμερα να γίνει θεία παρέμβαση, να πίνουμε τη θεία μετάληψη και να γιατρευόμαστε. Ή και να διαβάζουμε τις Επιστολές του Ιησού που πωλούνται με… click away και δώρο μια κηραλοιφή.

Το θαύμα δεν το έκανε η θρησκεία, τι δουλειά έχει άλλωστε η εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου για να συνδεθεί με κάτι ανώτερο από αυτόν, με την επιστήμη.

Γιατί ήρθε η επιστήμη, οι γιατροί, οι φαρμακάδες, οι κακοί βιομήχανοι, οι καπιταλιστές, η άθλια Ευρωπαϊκή Ενωση, να φτιάξει ένα εμβόλιο σε χρόνο – ρεκόρ.

Να πάρει έγκριση από τους κορυφαίους οργανισμούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ και να έρθει και στην Ελλάδα.

Και τώρα; Τι θα γενούν χωρίς βαρβάρους οι κακομοίρηδες; Όχι μόνον οι αρνητές, αλλά και όσοι περιμένουν την καταστροφή στη γωνία για να βγουν από την τρύπα τους.

Εκείνοι που θα ήθελαν χιλιάδες νεκρούς, που ελπίζουν με χαιρεκακία να πεθάνει κάποιος που θα κάνει το εμβόλιο.

Οσοι κάνουν καριέρες στο χάος. Πολιτικοί, κόμματα, μέσα ενημέρωσης, ψεκασμένοι ηλίθιοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον δικαιολογημένο φόβο, την ανησυχία, την αδυναμία να αντιληφθούμε το μεγαλείο της επιστήμης.

Να, όμως, που γράφτηκε η Ιστορία κι ελπίζουμε να είναι ταχύτατος ο εμβολιασμός σε όλο τον κόσμο ώστε να γίνει παρελθόν η πανδημία που έκλεψε τη ζωή μας.

Όμως, ο άνθρωπος είναι μεγαλόθυμος ακόμη και για τους ηλίθιους. Και κρεβάτι στην εντατική θα δώσει για τους αρνητές, και εμβόλιο και φάρμακο για να τους σώσει.

Ετσι λειτουργεί η ανθρωπότητα. Στα μάτια του 88χρονου, στο χαμόγελο της νοσηλεύτριας, στα χέρια του καθενός επιστήμονα που έκανε το χρέος του.

Το δικό μας χρέος είναι να ελπίζουμε ότι η περιπέτεια δεν μας κάνει λιγότερο ανθρώπινους, ούτε μας οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς του μυαλού.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024