«Στο θεό» πάει το κέφι η Φουρέιρα με τις μεγάλες της επιτυχίες
Με το μοναδικό της ταπεραμέντο η Ελένη Φουρέιρα έμεινε μόνη στη σκηνή και έδωσε τους τηλεθεατές του MEGA ευκαιρία για ατελείωτο χορό.
Με το μοναδικό της ταπεραμέντο η Ελένη Φουρέιρα έμεινε μόνη στη σκηνή και έδωσε τους τηλεθεατές του MEGA ευκαιρία για ατελείωτο χορό.
Με το καινούργιο της τραγούδι «Δοκίμασε με» σε ντίσκο ρυθμό η Φουρέιρα «κλέβει» τις εντυπώσεις. Σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου. Grandbois και δική της και στίχους δικούς της και του Μάριου Ψιμόπουλου, η Φουρέιρα δίνει τον ρυθμό για το χριστουγεννιάτικο γλέντι.
Στη συνέχεια, επέλεξε το «Στο θεό με πάει» που αγαπάει πάρα πολύ το κοινό της και κυκλοφόρησε το 2005, το «Temperatura» και το «Caramella».
- Συγκίνηση στο «Άνφιλντ»: Οι γιοι του Ζότα συνόδευσαν τις μασκότ των Λίβερπουλ, Γουλβς (pics)
- Πλειστηριασμοί: Πόσα ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί με το «καλημέρα» του 2026
- Ιράν: Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι Ευρωπαίοι διεξάγουν «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον μας, λέει ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Σκόραρε ο Δουβίκας στη νίκη της Κόμο (3-0) – Δείτε το γκολ
- Σέρρες: Στο μηδέν και πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Κρήτη: Τρεις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης το Σάββατο – 209 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε λιμάνια