«Στο θεό» πάει το κέφι η Φουρέιρα με τις μεγάλες της επιτυχίες
Με το μοναδικό της ταπεραμέντο η Ελένη Φουρέιρα έμεινε μόνη στη σκηνή και έδωσε τους τηλεθεατές του MEGA ευκαιρία για ατελείωτο χορό.
Με το μοναδικό της ταπεραμέντο η Ελένη Φουρέιρα έμεινε μόνη στη σκηνή και έδωσε τους τηλεθεατές του MEGA ευκαιρία για ατελείωτο χορό.
Με το καινούργιο της τραγούδι «Δοκίμασε με» σε ντίσκο ρυθμό η Φουρέιρα «κλέβει» τις εντυπώσεις. Σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου. Grandbois και δική της και στίχους δικούς της και του Μάριου Ψιμόπουλου, η Φουρέιρα δίνει τον ρυθμό για το χριστουγεννιάτικο γλέντι.
Στη συνέχεια, επέλεξε το «Στο θεό με πάει» που αγαπάει πάρα πολύ το κοινό της και κυκλοφόρησε το 2005, το «Temperatura» και το «Caramella».
- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των 4 ορειβατών στα Βαρδούσια και το διπλό πένθος
- Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-2: Ανατροπή με Γουότκινς και -3 από την κορυφή!
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
- Η Κρήτη «αποχαιρετά» που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη – Συγκινητικά μηνύματα στα social media
- Νοσταλγία στο κόκκινο – Σουβενίρ από τα «ερείπια» των πρώην κομμουνιστικών κρατών
- La Liga: Η ΚΕΔ Ισπανίας παραδέχθηκε αδικίες ομάδων από τη διαιτησία