Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (21/12) αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, με τον Μάσιμο Καρέρα να… πονοκεφαλιάζει.
Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, οι Μάρκο Λιβάγια, Ιονούτς Νεντελτσιάρου, Κώστας Γαλανόπουλος και Νασίμ Χνιντ έμειναν εκτός αποστολής.
Ο Κροάτης επιθετικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, αλλά και ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Ρουμάνος στόπερ νιώθει ενόχληση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους. Έτσι, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην υπάρξει κάποια «ζημιά».
Από την άλλη, ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης εξ αιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Νασίμ Χνιντ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Περισσότερο προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Έλληνας χαφ.
Υπενθυμίζεται, πως οι Κρίστιτσιτς και Ινσούα είναι τιμωρημένοι και δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς.
Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.