
Θεσσαλονίκη : Χωρίς ίχνος μεταμέλειας η «τσιλιαδόρος» γιαγιά – Άφαντος ο 14χρονος εγγονός της
Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του 14χρονου που δραπέτευσε από δομή ανηλίκων
Προκλητική εμφανίστηκε η γιαγιά των ανήλικων παιδιών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 87χρονο στη Θεσσαλονίκη για 250 ευρώ.
Χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η 45χρονη, που φυλούσε τσίλιες στα ανήλικα εγγόνια της την ώρα που ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο για λίγα ευρώ, έδειξε να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της είχαν απαγγελθεί.
Άφαντος ο 14χρονος
Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας.
Μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας, απ’ όπου ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από το φύλακα, αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς.
Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, ενώ η δομή ανηλίκων στην οποία φιλοξενούνταν εξέδωσε ανακοίνωση.
Ο άτυχος 87χρονος νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα από τα δύο ανήλικα αδέρφια.
Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε συγκλονισμένη η κόρη του θύματος.
Η 45χρονη γυναίκα μαζί με το 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη, για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ με τα δυο παιδιά, που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου.
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»