Η Εύα Πετροπούλου Λιανού, η Ράνια Αγγελακούδη και η Παυλίνα Μπεχράκη είναι οι τρεις ελληνικές πένες που έχουν μέχρι στιγμή φιλοξενηθεί μέσα από συνεντεύξεις τους στο ενδιαφέρον αυτό διαδικτυακό εγχείρημα.

Το The Poet φιλοξενεί ποιητές από όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως από το αν έχουν εκδώσει το έργο τους ή όχι. Ακόμα, μέσα από το site διοργανώνονται σεμινάρια γραφής και συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων από μεριάς των ποιητών, αλλά και των πεζογράφων που συμμετέχουν. Είναι στα αγγλικά και αυτό δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες που κατάγονται από μιρκότερες χώρες όπως η δική μας να προβάλλουν την δουλειά τους σε όλον τον κόσμο που μπορεί να ενδιαφέρεται.

NOW ONLINE – A profile of award winning, well-known Hellenic poet Pavlina Behraki, by Evie Petropoulou.

The form of…

Δημοσιεύτηκε από The POET magazine στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Φιλοξενείται και μια σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την ποίηση, γραμμένα από ανθρώπους από όλον τον κόσμο, ακόμα και από χώρες που δεν θα ανέμενε κανείς, όπως το Μαλάουι, το Κασμίρ, η Κύπρος, το Κόσοβο και άλλες…

Μία από τις ποιητικές συλλογές της Κορίνθιας καλλιτέχνιδας Παυλίνας Μπεχράκη

Η τέχνη γενικώς και ειδικότερα η ποίηση δεν έχει πατρίδα, μοιάζει περισσότερο με μικρό καράβι που πλέει στους ωκεανούς του χώρου και του χρόνου με τα πανιά ανοιχτά. Αυτήν την φιλοσοφία φαίνεται να ασπάζεται το The Poet.

Φέτος τα Χριστούγεννα, μάλιστα, υπάρχει ένας τρόπος να ταξιδέψουμε ποιητικά σε όλον τον κόσμο, μέσα από ποιήματα δημιουργών 34 χωρών!

OUT NOW!

CHRISTMAS – A collection of poetry about Christmas, from poets around the world.

Christmas as a festival is…

Δημοσιεύτηκε από The POET magazine στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr