«Όνειρο απατηλό»: Η σχέση του Απόστολου Καλδάρα με την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Στην παρέα του «Έλα και θα δεις» βρέθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος τραγούδησε σε επανεκτέλεση στην ταινία «Ευτυχία» για τη ζωή της μεγάλης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, το «Όνειρο απατηλό», γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
«Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα αρχικά. Αλλά όταν μετά με πήραν και μου είπαν για όλο αυτό που έχει γίνει, τότε κατάλαβα ότι μάλλον κάτι καλό κάναμε. Όταν γράφαμε τα τραγούδια για την ταινία τα γράφαμε όλα μαζί. Αυτό το τραγούδι μου άφησε ένα μεγάλο αποτύπωμα την ώρα που το έλεγα», είπε ο ίδιος.
«Η Ευτυχία ήταν η μουσική ερωμένη του Απόστολου. Είχαν ιδιαίτερη σχέση και εκείνη τον λάτρευε», είπε από τη μεριά του ο Κώστας Καλδάρας.
- Με σχολικές τσάντες στα χέρια οι Ιρανοί πριν το φιλικό με τη Νιγηρία – Σκόραρε ο Ταρέμι (vids)
- Πριν τη μοιραία πτήση – Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τους JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ
- Πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα ευρεία συντονιστική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο
- Οι στόχοι του Ισραήλ στο Ιράν και οι δυσκολίες
- Υπόθεση revenge porn – Ιωάννα Τούνη: Οκτώ φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο στη δικαστική αίθουσα
- LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21
