Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Πρώτος, αήττητος και με διαφορά τίτλου

Ολυμπιακός : Πρώτος, αήττητος και με διαφορά τίτλου

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του έχοντας την άνεση μιας σημαντικής διαφοράς και είναι προφανές πως έχει τον αέρα του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δεν χωρά αμφιβολία πως ήταν η καλύτερη ομάδα σε αυτό το «χωράφι» που έγινε ο αγώνας.

Γιατί αυτό δεν μπορεί να λέγεται αγωνιστικός χώρος. Μετά τον βούρκο στην Λαμία είδαμε το «χωράφι» στο ΟΑΚΑ. Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και οι πρωταθλητές καλούνται να κοιτάξουν μπροστά.

Κι αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι η διαφορά που έχει «χτίσει» η ομάδα του Πειραιά, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν αήττητος στην Σούπερ Λίγκα και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μια σημαντική διαφορά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι πρωταθλητές είναι στο +5 από τον δικέφαλο του Βορρά και στο +6 από την Ένωση κι αυτές οι διαφορές δίνουν μεγάλο «αέρα» στην ομάδα του Πειραιά ενόψει της συνέχειας.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως στις αρχές Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στις 3 του επόμενου μήνα, οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Κι εκεί θα έχουν οι πρωταθλητές την ευκαιρία να κάνουν αυτό που δεν έκαναν στο ΟΑΚΑ.

Να νικήσουν τους κιτρινόμαυρους για να αυξήσουν την διαφορά από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του έχοντας την άνεση μιας σημαντικής διαφοράς και είναι προφανές πως έχει τον αέρα του πρωταθλητή.

Τούτο άλλωστε φαίνεται και από το ότι οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, επίτευγμα που σίγουρα δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Ποιο είναι λοιπόν το ζητούμενο για τους πειραιώτες; Να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους το 2020 με νίκη απέναντι στην Λάρισα κι εν συνεχεία να νικήσουν την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε πως ο Μαρτίνς θα μπορεί να βασιστεί και σε περισσότερους παίκτες, καθώς έχει πλέον στην διάθεσή του τον Τιάγκο Σίλβα ενώ θα γυρίσει και ο Μπρούμα.

Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ στο Φάληρο και ο Μαρτίνς θέλει να δει τον παίκτη να παίρνει ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι σε θέση ισχύος κι αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, εκεί που οι ερυθρόλευκοι είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Και δεν χωρά αμφιβολία πώς η ομάδα του Πειραιά είναι σε θέση να αυξήσει την διαφορά των πέντε και έξι βαθμών.

Μπορεί να το πετύχει και αυτός είναι φυσικά ο στόχος.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024