Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας : «Μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΚ – Με δυναμώνει η σύγκριση με Φουστέρ»

Μασούρας : «Μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΚ – Με δυναμώνει η σύγκριση με Φουστέρ»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για την κλήρωση με Αϊντχόφεν και για τη σύγκριση που γίνεται τελευταία με τον Φουστέρ.

Ο Γιώργος Μασούρας στον αγώνα κόντρα στον Βόλο, όπου σκόραρε το 1-1 (τελικό 4-1) θύμισε πολύ τον Νταβίντ Φουστέρ. Η αυτοθυσία του να πέσει πάνω στα πόδια του Γκαραβέλη με το κεφάλι, με κίνδυνο για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, έφερε στο μυαλό πολλών το γκολ του Ισπανού πρώην άσου του Ολυμπιακού σε ματς Champions League κόντρα στη Μάλμε.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είπε για το συγκεκριμένο πως του δίνει δύναμη το γεγονός πως συγκρίνεται με τον Φουστέρ. Ο Μασούρας μίλησε επίσης στη NOVA για το επικείμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για το ματς με τη Λαμία, για την κλήρωση με την Αϊντχόφεν και για τους Σουντανί, Κάιπερς.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μασούρας στην κάμερα της NOVA:

Για τη διάθεση του Ολυμπιακού να κυνηγάει το γκολ μέχρι τέλους απέναντι στη Λαμία:

«Είναι πολύ σημαντικό για τη νοοτροπία της ομάδας που έχουμε με τον κύριο Μαρτίνς. Παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Με τη Λαμία είχαμε πολλές αλλαγές, πολλούς νέους παίκτες που μπήκαν και πήραν την ευκαιρία και νομίζω τα πήγαν και πολύ καλά. Αυτό είναι που κρατάμε από αυτή την αναμέτρηση».

Για τους πανηγυρισμούς στα γκολ Σουντανί και Κάιπερς:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές, αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, όλοι το ίδιο κάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, που έπαιξαν με τη Λαμία και τα πήγαν πολύ καλά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Όπως κάθε ντέρμπι θέλουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον στόχο μας το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι ένας από τους διεκδικητές και νομίζω ότι αν παίξουμε έξυπνα κι αν κάνουμε ότι και σε παλαιότερα ντέρμπι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι μια καλή ομάδα αλλά έχει και τις αδυναμίες της κι εκεί θα εστιάσουμε. Εμείς θα πάμε όπως πάτα για τη νίκη».

Για το γκολ που σημείωσε με τον Βόλο, την αυτοθυσία και τη σύγκριση με τον Νταβίντ Φουστέρ:

«Όταν γίνονται συγκρίσεις με παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Μου δίνει δύναμη να συνεχί σω με την ίδια θέληση και τον ίδιο ζήλο να δείχνω πόσο πολύ θέλω να παίζω γι’ αυτή την ομάδα».

Για την κλήρωση με Αϊντχόφεν:

«Όλες οι κληρώσεις είναι απλά κληρώσεις. Πέρυσι κληρωθήκαμε με την Άρσεναλ, μια δύσκολη κλήρωση και τελικά περάσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε το μέγεθος του αντιπάλου, να διαβάσουμε την αντίπαλο και τις αδυναμίες της και να εστιάσουμε εκεί. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να προκριθούμε».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024