Πλημμύρισαν οι θάλαμοι κοροναϊού στο νοσοκομείο Χίου – Χρειάστηκε μεταφορά ασθενών
Ζημιές σημειώθηκαν και στον χώρο της γραμματείας εκεί όπου τμήμα της οροφής κατέρρευσε ενώ, νερά μπήκαν στο χειρουργείο και στα αποδυτήρια των ΤΕΠ
Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε στην παλιά αλλά και νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Χίου η καταιγίδα που έπληξε το νησί, το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα και καταστροφές και συγκεκριμένα πλημμύρισε η στοά που οδηγεί προς τη Μαιευτική Κλινική καθώς και το χειρουργείο της μαιευτικής.
Ζημιές σημειώθηκαν και στον χώρο της γραμματείας εκεί όπου τμήμα της οροφής κατέρρευσε ενώ, νερά μπήκαν στο χειρουργείο και στα αποδυτήρια των ΤΕΠ.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα πάντως σημειώθηκε στους θαλάμους απομόνωσης covid, οι οποίοι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά κρεβατιών έξω από αυτούς.
- Ρωσία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες, ανάμεσά τους κοριτσάκι 3 ετών, εξαιτίας ουκρανικού πλήγματος σε πολυκατοικία
- Νυρεμβέργη: Ενας νεκρός και 17 στο νοσοκομείο από διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο
- Βιρτζίνια: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την προσφυγή για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο