GNTM : Πώς μια απλή κίνηση του Καράβα έκανε τον Αιμιλιάνο να ζηλέψει
Όταν ήρθε η ώρα της Μαριαγάπης, ο Γιώργος Καράβας την πλησίασε και έπειτα την αγκάλιασε
Στη δοκιμασία επιβράβευσης οι έξι παίκτες κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ατέλειές τους. Το concept ουσιαστικά βασιζόταν στα υποτιθέμενα «άσχημα» στοιχεία που είναι ο καθένας στο πρόσωπό του, προφανώς με επιτηδευμένη δόση υπερβολής.
Όταν ήρθε η ώρα της Μαριαγάπης, ο Γιώργος Καράβας την πλησίασε και έπειτα την αγκάλιασε, με αποτέλεσμα ο Αιμιλιάνο να ζηλέψει τον ίδιο τον κόουτς. Προφανώς, ο Αιμιλιάνο παρεξήγησε αυτό που είδε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Μάλιστα, φήμες λένε ότι εκείνος έχει δεσμό με τη Μαριαγάπη και βλέποντας αυτήν την κίνηση είπε «Τι κάνει ο coach; Πολύ αέρα έχει πάρει» ενώ ο Γιώργος Καράβας το κατάλαβε και του ζήτησε συγγνώμη.
Βίντεο
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
