Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέξας : Μαθητής πήρε αποβολή επειδή είχε βαμμένα νύχια

Τέξας : Μαθητής πήρε αποβολή επειδή είχε βαμμένα νύχια

Ο Trevor Wilkinson, ένας 17χρονος μαθητής από το Τέξας, ανέβασε μία αναφορά σχετικά με το σχολείο του, επειδή αποβλήθηκε για τα... βαμμένα του νύχια

Ο Trevor Wilkinson, ένας 17χρονος μαθητής από το Τέξας, ανέβασε μία αναφορά σχετικά με το σχολείο του, επειδή αποβλήθηκε για τα… βαμμένα του νύχια.

«Βάφω τα νύχια μου γιατί έτσι εκφράζω τον εαυτό μου. Έχω παγιδευτεί στο μυαλό και τις απόψεις ανθρώπων με κλειστό μυαλό… Λατρεύω τα νύχια μου. Νομίζω, ότι είναι ωραία. Σίγουρα, το χρησιμοποιώ για να εκφράσω τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν ελευθερία έκφρασης.»

Τι δηλώνει το σχολείο;

Ενώ η περιφέρεια αρνήθηκε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Επαρχιακός Επόπτης, Kenny Berry, δημοσίευσε μία δήλωση:

«Η περιοχή διεξάγει μια επιμελή και προσεκτική αναθεώρηση του ενδυματολογικού κώδικα σε ετήσια βάση» , έγραψε. “Αυτή η διαδικασία αναθεώρησης οδηγεί στην ανάπτυξη ενός τελικού ενδυματολογικού κώδικα, που εφαρμόζεται με συνέπεια και επιβάλλεται κατά την επόμενη σχολική χρονιά. Οι ερωτήσεις, ή οι ανησυχίες, σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα εξετάζονται ξεχωριστά και η περιφέρεια δεν μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένο μαθητή. Η περιφέρεια εκτιμά τα σχόλια και τις αναφορές σχετικά με αυτό το ζήτημα, που ελήφθησαν από μέλη της κοινότητας και θα τα λάβει υπόψη, όταν διεξάγει την ετήσια αναθεώρησή του αργότερα αυτό το σχολικό έτος.»

Για να υπογράψεις την αναφορά του, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 68.000 υπογραφές, κάνε κλικ εδώ.

Sports in

Οι επόμενες προκρίσεις της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο αριθμός των 67 αθλητών για το Παρίσι θα αυξηθεί καθώς οι διαδικασίες πρόκρισης συνεχίζονται σε κάποια αθλήματα και αναμένεται η τελική αποστολή να ξεπεράσει τα 80 άτομα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024