Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση, μέσω live streaming, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. 

Την Μαρία Κίτσου και την Μαρία Καβογιάννη που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην μεγάλη παραγωγή συμμετέχει ένας εικοσαμελής θίασος ηθοποιών που υπό τους ήχους του Μίνου Μάτσα, ζωντανεύει στη σκηνή εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.  

Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. Με τη σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με καθημερινά sold-out.   

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, η δράση της σκηνής θα μεταφερθεί στις οθόνες μας.   

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σίριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.  Κι όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο Τρίτο Στεφάνι: «Η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι να αγαπάς το στρόβιλο». 

Online streaming μέσω www.viva.gr 

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 20:30 Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 19:00 

Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99€   

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr