J2US : Οι πρώτες δηλώσεις Χοροζίδου και Χολίδη μετά την απρόσμενη αποχώρησή τους
Ωστόσο η Παρθένα Χοροζίδου έδειξε ότι πέρασε πολύ καλά και ότι εκτιμά όσους καλλιτέχνες συμμετείχαν στο show και τους είδε από κοντά
Τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την απρόσμενη αποχώρησή τους το βράδυ του Σαββάτου, από το σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έκαναν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης.
«Σοκ»
Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από την αποχώρησή τους από το J2US, γιατί δεν είχε σκεφτεί καν ότι θα γινόταν η αποχώρησή τους τόσο σύντομα. Επίσης, η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης έκαναν κάποια σχόλια και για αυτά που είπαν οι κριτές.
Ο Χρήστος Χολίδης είπε: «Νομίζω ότι δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους που επέλεγε όλα τα τραγούδια. Το συζητούσαμε άλλωστε όταν συναντιόμασταν».
«Δεν μου είπαν ποτέ ‘θα πεις αυτό’ και μου του επέβαλαν. Λέγαμε κάποιο κομμάτι που πιστεύαμε ότι μας ταίριαζε. Δεν ήταν έκπληξη για μένα το ότι αποχωρήσαμε. Πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο σόου και χαίρομαι που γνώρισα τόσο εξαιρετικά παιδιά. Η Παρθένα είναι πλέον αδελφή μου, ένας άνθρωπος που θέλω να είναι φίλη μου».
Ωστόσο και η Παρθένα έδειξε ότι πέρασε πολύ καλά.
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



