Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απέδρασε από την Κροατία η Πορτογαλία του Σεμέδο – Η Ισπανία διέσυρε την Γερμανία

Απέδρασε από την Κροατία η Πορτογαλία του Σεμέδο – Η Ισπανία διέσυρε την Γερμανία

Η Πορτογαλία επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Κροατίας, με τον Ρουμπέν Σεμέδο να αγωνίζεται βασικός και να μοιράζει μία ασίστ, ενώ η Ισπανία διέλυσε 6-0 τη Γερμανία

Με τον Ρουμπέν Σεμέδο να αγωνίζεται βασικός και να μοιράζει μία ασίστ, η Πορτογαλία επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Κροατίας.

Ο Πορτογάλος εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και δείχνει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι με τους Κροάτες.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με τον Κόβασιτς αλλά οι Πορτογάλοι έφεραν το ματς στα ίσα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 52ο λεπτό, ο Ρονάλντο εκτέλεσε το φάουλ, ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε, με τον Σεμέδο να παίρνει το ριμπάουντ και να δίνει έτοιμο γκολ στον Ρουμπέν Ντίας για το 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα του Σάντος έκανε την ανατροπή με τον Ζοαό Φέλιξ (1-2), αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κόβασιτς.

Ο Μπερνάντο Σίλβα έχασε τρομερή ευκαιρία στο 79ο λεπτό, αλλά η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντίας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Σκόριτς, Μπράνταριτς, Μόντριτς, Ρογκ, Κόβατσιτς (90+1′ Μπάσιτς), Πάσαλιτς (64’ Μπρέκαλο), Βλάσιτς (83’ Όρσιτς), Πέρισιτς

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Ντίας, Ρούμπεν Σεμέδο, Νέλσον Σεμέδο, Ρουί (71’ Κανσέλο), Μουτίνιο, Ντανίλο (77’ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Φερνάντες (46’ Τρινκάο), Ζότα (77’ Παουλίνιο), Φέλιξ (71’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρονάλντο

Ισπανία – Γερμανία 6-0

Μια… τρομακτική Ισπανία διέσυρε τη Γερμανία (6-0) στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και πήρε πανηγυρικά πρωτιά του ομίλου.

Με τον 20χρονο Φεράν Τόρες να… οργιάζει και να πετυχαίνει χατ-τρικ, οι «φούριας ρόχας» έκαναν… ό,τι ήθελαν τη Γερμανία και πήραν το εισιτήριο για το Final-4 του Nations League. Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα των Γερμανών από το μακρινό 1954 (8-3 από την Ουγγαρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο).

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024