Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη βραδιά του Σεμέδο

Η μεγάλη βραδιά του Σεμέδο

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τους δευτεραθλητές κόσμου, Κροάτες στο Σπλιτ για το Nations League, με τον Σάντος να δίνει φανέλα βασικού στον άσο του Ολυμπιακού

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο στη βασική 11άδα παρατάσσει την Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος στον αποψινό αγώνα με την Κροατία στο Σπλιτ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει με την ερυθρόλευκη φανέλα τους τελευταίους μήνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όχι μόνο έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται συνεχώς και μάλιστα παίρνει και φανέλα βασικού.

Το ματς με την Κροατία είναι το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες που θα παίξει βασικός ο άσος του Ολυμπιακού, αφού είχε αγωνιστεί στην αρχική 11άδα της Πορτογαλίας και στο πρόσφατο φιλικό με την Ανδόρρα, όταν η ομάδα του Σάντος επιβλήθηκε με 7-0. Ο αγώνας στο Σπλιτ είναι ο πρώτος σε επίπεδο Nations League που θα βρεθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο στο αρχικό σχήμα των Πορτογάλων.

Οι Ιβηρες αντιμετωπίζουν τους δευτεραθλητές κόσμου, με τον Σάντος να δίνει φανέλα βασικού στον Σεμέδο, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι εμπιστεύεται τον θηριώδη σέντερ μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας. Αναμφίβολα, μια σπουδαία στιγμή για τον άσο του Ολυμπιακού, την οποία άξιζε μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τα μεγάλα παιχνίδια που έχει κάνει φέτος στο Champions League.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία στιγμή για τον άσο του Ολυμπιακού, την οποία άξιζε μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τα μεγάλα παιχνίδια που έχει κάνει φέτος στο Champions League.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024