AC/DC : Δεν τους σταματά τίποτα και επιστρέφουν με νέο δίσκο
Πρώτο LP των AC/DC μετά το «Rock or Bust» του 2014 δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία.
Πρώτο LP των AC/DC μετά το «Rock or Bust» του 2014 δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία.
Το τραγούδι με το οποίο ανοίγει το «Power Up» είναι το «Realize» και – το συγκρότημα το έδωσε στη δημοσιότητα πριν δύο ημέρες. Όπως και όλα τα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ, και αυτό οφείλεται στον Angus και στον αδελφό του, τον Malcolm Young (rhythm guitar στους AC/DC), ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017.
«Ακόμη κι όταν κάθομαι σπίτι και πιάνω την κιθάρα μου κι αρχίζω να παίζω, το πρώτο πράγμα πού ‘ρχεται στο μυαλό μου είναι “νομίζω ότι αυτό το ριφ που παίζω θ’ αρέσει στον Mal”. Μ’ αυτό τον τρόπο κρίνω πολλά» είπε προσφάτως στο Rolling Stone ο Angus.
Και ο τραγουδιστής Brian Johnson πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Ο Malcolm ήταν πάντα εκεί. Όπως θα ‘λεγε ο Angus, η μπάντα ήταν δική του ιδέα. Τα πάντα στην μπάντα περνούσαν απ’ αυτόν. Ήταν πάντα εκεί, στο μυαλό σου ή, απλά, στις σκέψεις σου. Με τον τρόπο μου, τον βλέπω ακόμα. Ακόμα, τον σκέφτομαι. Και στο στούντιο, όταν ηχογραφούμε, πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν κοιτάς γύρω, γιατί είναι σαν να ‘ναι εκεί».
Ακούστε το εδώ
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα




