Πρώην Μαριαγάπης : Του στέλνουν «πάρε τηλέφωνο τον κερατά» στα social media
Φήμες αναφέρουν ότι η Μαριαγάπη είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ o Διονύσης Κριζέας προχώρησε σε περαιτέρω περιγραφή για τις «σπόντες» που δέχεται από στα social media
Η Μαριαγάπη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM 3. Έγινε ωστόσο μια αποκάλυψη που δεν είναι και η πιο…κολακευτική θα λέγαμε.
Τι είπε ο πρώην σύντροφός της
Είχαν ήδη βγει στην επιφάνεια κάποιες φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή και πώς αυτή περιπλέκεται στο GNTM 3. Φήμες που μιλούσαν για σχέση της ίδιας με τον Αιμιλιάνο.
Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, ο Διονύσης Κριζέας, μίλησε στο Pop Up και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τον χωρισμό τους.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του στη συνέντευξη που έδωσε, επιβεβαίωσε ορισμένες φήμες που είχαν ακουστεί. Φήμες που αναφέρουν ότι η Μαριαγάπη είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ προχώρησε σε περαιτέρω περιγραφή για τις «σπόντες» που δέχεται από στα social media.
«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα.
Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δε δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα.
Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα… πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Διονύσης Κριζέας.
Τελικά όπως αποδεικνύεται δεν έχει τόση σημασία αν είναι κλεισμένοι οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες σε ένα σπίτι για μήνες. Τα νέα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα πόσο μάλλον σε μια εποχή που τα social media κυριαρχούν.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία