Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αναρτήσεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου στο fb είναι καλύτερες από τα βιβλία της

Οι αναρτήσεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου στο fb είναι καλύτερες από τα βιβλία της

Γεμάτες αφέλεια, αυτοσαρκασμό, αλλά και ατυχείς συλλήψεις της πραγματικότητας, οι αναρτήσεις της ευειδούς συγγραφέως συγκεντρώνουν δικαίως εκατοντάδες likes, ακόμα και από ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει-ούτε θέλουν-ούτε ένα από τα ρομαντικά της μυθιστορήματα. Διαλέξαμε τέσσερα "διαμάντια" από την σελίδα της στο facebook.

Γεια σου, Χρυσηίδα με την χρυσή σου πένα! Μπορεί να μην έχεις και πολλά βιβλία στο σπίτι σου (υπάρχει βίντεο ρεπορτάζ που το αποδεικνύει), αλλά εσύ είσαι πολυγραφότατη, μην σε ματιάσουμε.

Το τι παλιές φωτογραφίες έχεις ανασύρει αυτές τις μέρες, τι σχολιασμούς επιφυλάσσεις στα reality-χαρά στο κουράγιο σου!-, τι χαμό δημιουργείς στα σχόλια δεν λέγεται. Όχι, μπράβο σου. Αλλά μπράβο μας κι εμάς που βρήκαμε την δύναμη μέσα μας να κάνουμε ατελείωτο scroll down στην επίσημη σελίδα σου στο facebook και σαν δεινοί αδαμαντορύχοι, να εξορύξουμε τα κάτωθι πετράδια. Επίτρεψέ μας έναν νοητό διάλογο μαζί σου.

Διαμάντι no1

Χ.Δ: Βλέπω big brother και ηρεμώ με τη σκέψη ότι είναι σε καραντίνα κι αυτοί και δεν τριγυρνούν ελεύθεροι.

Εμείς: Σκέψου να το έλεγε κάποιος παίκτης του Big Brother αυτό για σένα. Επικό.

Διαμάντι no2

Χ.Δ: Ο ιός έκανε αυτό που δεν κατάφερε η γυναίκα: να ακυρωθεί το ποδόσφαιρο, να κλείσουν τα μπαρ και να μένει ο άνδρας σπίτι.

Εμείς: Προσπερνώντας τα καντάρια σεξισμού και συντηρητισμού που χωρούν παραδόξως μέσα σε αυτές τις λίγες σου λέξεις, ας γίνουμε λίγο «κακοί» μαζί σου και να σου πούμε ότι η Λογοτεχνία κάνει αυτό που δεν κάνει η γραφή σου: μας διδάσκει, μας ανοίγει ορίζοντες, μας εμπνέει. (Για να σε προλάβουμε, έχουμε διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία σου)

Διαμάντι no3

Χ.Δ: Εν μέσω καραντίνας, στο δικό μου σπίτι υπάρχει συνωστισμός . Απο το πρωί έως ότου να κοιμηθώ, μπαίνουν και βγαίνουν συνεχώς άγνωστα άτομα, χωρίς μάσκες, απαιτώντας να τους γνωρίσω. Κανονικό πανηγύρι σας λέω…Μου συστήνονται και μετά θρονιάζονται. Ο κορονοίός είναι λέξη άγνωστη γι αυτούς…ούτε έχουν ούτε πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Μη τρομάζετε, δεν κινδυνεύω. Με κάνουν ότι θέλουν αλλά στο τέλος αγαπιόμαστε κι όταν φύγουν θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μου για πάντα.

Είναι ΟΙ ΗΡΩΕΣ των βιβλίων μου!!!

Εμείς: Ουδέν σχόλιον. Μόνο άσε μας να παραθέσουμε και την φωτογραφία που επέλεξες να βάλεις συνοδεία αυτής της παραγράφου. Υπόκλιση. Είσαι μεγάλο τρολ, Χρυσηίδα Δημουλίδου. Πότε, καλέ, έγραψες εσύ για αφροαμερικανούς και ασιάτες; Έλα, Χριστέ…

Διαμάντι no4

Μια φωτογραφία, μόνο και τίποτε άλλο. Λόγια δεν χωρούν. Βέβαια, το μήνυμα μήνυμα. Χρυσηίδα μου, δεν σου πάει να κάνεις την Φρίντα Κάλο. Αυτή, καλέ, δεν έβγαζε τα φρύδια της!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024