Ρασέλ : «Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων»
Η Θεοδώρα Ρασέλ αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και κάποιοι από τους συμπαίκτες της πέταξαν από τη χαρά τους.
Η Θεοδώρα Ρασέλ αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και κάποιοι από τους συμπαίκτες της πέταξαν από τη χαρά τους.
Πολύ χαρούμενη αλλά και με αιχμές και ειρωνεία για μοντάζ, τηλεόραση και συμπαίκτες το επίδοξο μοντέλο επέστρεψε στα social media αμέσως μετά την αποχώρησή της από το GNTM.
Η Ρασέλ, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε η Ρασέλ.
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές
- Οδηγός επιβίωσης από τα Μικροπλαστικά
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- Νιγηρία: 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι


