Το τετράτροχο των Ghostbusters σε 2.352 κομμάτια
Ένα από τα διασημότερα όσο και πιο παράξενα σε ο,τι αφορά την χρήση τετράτροχα του σινεμά προσφέρεται προς συναρμολόγηση δια χειρός Lego.
Η βιομηχανία του σινεμά έβαλε φέτος πολλά σχέδια στο συρτάρι λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας. Κάπως έτσι θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη χρονιά για να δούμε την επόμενη ταινία της σειράς James Bond, το Fast and Furious αλλά και την μεγάλη επιστροφή των Ghostbusters με τίτλο Ghostbusters: Afterlife η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2021.
Αυτή η αναβολή δεν σταμάτησε τη Lego από το να λανσάρει το διάσημο όχημα των κυνηγών φαντασμάτων, ονόματι Ectomobile ή Ecto 1 το οποίο στην εκδοχή της διάσημης δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών αποτελείται από 2.352 προς συναρμολόγηση κομμάτια με την υπόσχεση μιας -ακόμα- δημιουργικής καραντίνας.
Το τελικό… προϊόν κατόπιν ανασύστασης έχει μήκος 47 εκατοστών και υπόσχεται πολλά easter eggs, ήτοι μικροσκοπικές λεπτομέρειες που υπόσχονται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις των κυνηγών φαντασμάτων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται το λειτουργικό τιμόνι, ο πτυσσόμενος… απορροφητήρας φαντασμάτων και τα χαρακτηριστικά πίσω κόκκινα φτερά. Εν ολίγοις η Lego έχει φροντίσει να αναπαραγάγει μέχρι κεραίας την κινηματογραφική παραλλαγή της Cadillac του 1959 σε ρόλο οχήματος αμέσου δράσεως για κυνήγι φαντασμάτων.
Για τους ενδιαφερόμενους το νέο kit της Lego θα τεθεί προς πώληση από τις 15 Νοεμβρίου με το κόστος απόκτησης να διαμορφώνεται σε 199,99 ευρώ.
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
- Πόσα χρήματα κερδίζει ένας διαιτητής του… Λανουά: Οι διπλοί ορισμοί, το κόλπο με VAR-AVAR και οι αμοιβές
- Ο Τσιτσιπάς κινδυνεύει να βγει εκτός top-50 (pic)
- Timelapse βίντεο δείχνει πώς άδειασε το Στενό του Ορμούζ σε λίγες ώρες
- Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να συνάψει «συμφωνία» – Βάζει εμπόδια, λέει
- Πράσινο φως για το νέο γήπεδο της Ρόμα

