Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλείται με αποκλεισμό η Παρί (2-1) – Πανδαισία με 62 γκολ στο Champions League (vids)

Απειλείται με αποκλεισμό η Παρί (2-1) – Πανδαισία με 62 γκολ στο Champions League (vids)

Η υπέροχη 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε! Η Παρί… αυτοκτόνησε στη Λειψία, ηττήθηκε με ανατροπή και κινδυνεύει με αποκλεισμό. 62 γκολ επετεύχθησαν χθες και σήμερα, παραλίγο να σπάσει ένα αμύθητο ρεκόρ.

Η υπέροχη 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε! Η Παρί… αυτοκτόνησε στη Λειψία, ηττήθηκε με ανατροπή και κινδυνεύει με αποκλεισμό. 62 γκολ επετεύχθησαν χθες και σήμερα, παραλίγο να σπάσει ένα αμύθητο ρεκόρ στη διοργάνωση.

Το ρεκόρ όλων των εποχών σε αγωνιστική ομίλων ήταν τα 63 τέρματα. Αλλά μόλις για ένα δεν έσπασε. To10.gr σας παρουσιάζει τι συνέβη αναλυτικά στα αποψινά ματς, ενώ ακολουθούν βίντεο με τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις.

5ος Όμιλος

Η Σεβίλλη πραγματοποίησε μία τρομερή ανατροπή κόντρα στην Κράσνονταρ. Αν και έχανε 0-2 μέχρι το 42′, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και τελικά επικράτησε 3-2 της ρωσικής ομάδας με γκολ των Ράκιτιτς και Εν Νεσύρι (2).

Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τσέλσι νίκησε εύκολα με 3-0 τη Ρεν και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, μαζί με τη Σεβίλλη.

Τσέλσι-Ρεν 3-0

 6ος όμιλος

Εδώ η Ντόρτμουντ πέρασε… αέρα από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, με σκορ 3-0, χάρη σε 2 γκολ του Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ και ένα του Τοργκάν Αζάρ. Ζενίτ και Λάτσιο νωρίτερα ήρθαν ισόπαλες 1-1 με σκόρερ τους Ερόκιν και Καϊσέδο. Στη βαθμολογία η Ντόρτμουντ προπορεύεται με 6 πόντους, η Λάτσιο ακολουθεί με 5, η Μπριζ έχει 4 και η Ζενίτ έμεινε στον έναν πόντο.

Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ 0-3


Ζενίτ-Λάτσιο 1-1

7ος όμιλος

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απόψε. Οι μεν «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 2-1 της Ντιναμό Κιέβου με σκόρερ τους Μέσι και Πικέ (ο Τσιγκάνκοφ μείωσε για τους Ουκρανούς στο 75′), ενώ η Γιουβέντους πέρασε ένα εύκολο βράδυ στην Ουγγαρία, επικρατώντας 4-1 της Φερεντσβάρος.

Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου 2-1

Φερεντσβάρος-Γιουβέντους 1-4

 

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024