ΣΥΡΙΖΑ : Εγκληματική ανεπάρκεια καταλογίζει στον Μητσοτάκη για τα νοσοκομεία
Για «καθυστέρηση και εγκληματική ευθύνη», κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου, με αφορμή την τροπολογία για προσλήψεις στα νοσοκομεία.
Για «καθυστέρηση και εγκληματική ευθύνη», κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου, με αφορμή την τροπολογία για προσλήψεις στα νοσοκομεία.
Σε απόλυτο πανικό ο πρωθυπουργός
«Ο κος Μητσοτάκης πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς σε μια τροπολογία καταφέρνει να ξεγυμνώσει όλη την εγκληματική του ανεπάρκεια στην πανδημία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
«Έξι μήνες η βασική μας κριτική στη κυβέρνηση είναι ότι άνοιξε αλλοπρόσαλλα τον τουρισμό δίχως σχέδιο, αφού δεν επέβαλε πρωτόκολλα για υποχρεωτικό αρνητικό τεστ στις πύλες εισόδου. Και ότι δεν ενισχύει το ΕΣΥ με πρόσληψη μόνιμων γιατρών και επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ.»
» Έξι μήνες ο κ. Μητσοτάκης απαντά ότι το πρώτο δεν γίνεται και το δεύτερο δεν χρειάζεται.Έπρεπε να φτάσουν οι νεκροί τους 700 και τα κρούσματα τα 3.000 τη μέρα για να προχωρήσει στα αυτονόητα και να τα κάνει πράξη».
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
