Σμύρνη: Δραματικές στιγμές – 3χρονη βρέθηκε ζωντανή στα συντρίμμια
Ενώ η τραγική λίστα των νεκρών από τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ μεγαλώνει, η ελπίδα ήρθε μέσα από τα χαλάσματα
Ενώ η τραγική λίστα των νεκρών από τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ μεγαλώνει, η ελπίδα ήρθε μέσα από τα χαλάσματα.
Δραματικές οι ώρες στην Σμύρνη όπου τα σωστικά συνεργεία αλλά και απλοί πολίτες δίνουν μάχη με το χρόνο να την ανεύρεση επιζώντων, που εγκλωβίστηκαν κάτω από συντρίμμια πολυκατοικιών που κατέρρευσαν, από τον καταστροφικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.
Συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης σε οκτώ κτίρια στη Σμύρνη στην Τουρκία, ενώ ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρότατο σεισμό της Παρασκευής στην περιοχή του Αιγαίου αυξήθηκε σε 79.
Εκτιμάται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμη παραπάνω καθώς υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι ακόμη, ενώ την ίδια στιγμή οι τραυματίες ξεπερνούν τους 940.
3χρονη βρέθηκε ζωντανή έπειτα από 65 ώρες
Μετά από 65 ώρες από τον φονικό σεισμό των 6.6 Ρίχτερ στη Σμύρνη οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από τα ερείπια την τρίχρονη Ελίφ, το τέταρτο παιδί της μητέρας η οποία είχε διασωθεί προχθές με τα τρία παιδιά της, το ένα εκ των οποίων εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο.
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
