Το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα κατά του φασισμού, αλλά και στήριξης στην Μάγδα Φύσσα έστειλε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Ρουβάς.
Με φόντο την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και εν αναμονή των ποινών των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από story του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, μίλησε για την αξία του αγώνα κατά του φασισμού, κάνοντας λόγο για «δικαίωση όλων των δημοκρατικών πολιτών».
«Η Δημοκρατία απάντησε στο φασισμό πρώτα στις κάλπες και μετά στη Δικαιοσύνη.
Η δικαίωση του αγώνα της Μάγδας Φύσσα είναι και δικαίωση όλων των δημοκρατικών πολιτών.
Ο φασισμός νικιέται με καθαρό μυαλό, ορθό λόγο και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη» γράφει ο Σάκης Ρουβάς στη δημοσίευση του, στην οποία ξεχωρίζει η φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα με υψωμένες τις γροθιές της.
Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.