Το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα κατά του φασισμού, αλλά και στήριξης στην Μάγδα Φύσσα έστειλε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Ρουβάς.
Με φόντο την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και εν αναμονή των ποινών των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από story του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, μίλησε για την αξία του αγώνα κατά του φασισμού, κάνοντας λόγο για «δικαίωση όλων των δημοκρατικών πολιτών».
«Η Δημοκρατία απάντησε στο φασισμό πρώτα στις κάλπες και μετά στη Δικαιοσύνη.
Η δικαίωση του αγώνα της Μάγδας Φύσσα είναι και δικαίωση όλων των δημοκρατικών πολιτών.
Ο φασισμός νικιέται με καθαρό μυαλό, ορθό λόγο και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη» γράφει ο Σάκης Ρουβάς στη δημοσίευση του, στην οποία ξεχωρίζει η φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα με υψωμένες τις γροθιές της.
Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»