Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης : Σάλος για τις δηλώσεις του για το μισθό του Ευρωβουλευτή

Αλέξης Γεωργούλης : Σάλος για τις δηλώσεις του για το μισθό του Ευρωβουλευτή

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει νέες δηλώσεις για το νέο του ρόλο στην τηλεόραση σε συνδυασμό με τα καθήκοντα που έχει ως ευρωβουλευτής και τα όσα λέει προκαλούν αίσθηση

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η αμοιβή του το μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο, ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα αναγκαστεί να τα επιστρέψει.

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει νέες δηλώσεις για τον νέο του ρόλο στην τηλεόραση, σε συνδυασμό με τα καθήκοντα που έχει ως ευρωβουλευτής και τα όσα λέει προκαλούν αίσθηση.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της εκπομπής έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ξέσπασαν κατά Γεωργούλη.

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της που προέβαλαν το θέμα σχολίασαν τα λεγόμενά του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024