«Πάμε Δανάη!» : Ζωγράφισε σε παπούτσια τα όνειρά της κι έγιναν όλα πραγματικότητα
Η ζωγράφος Ματίνα Λαμπροπούλου, παράτησε τη δουλειά της για να βάλει χρώμα στη ζωή και τα βήματα των ανθρώπων.
Δεν σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι και να κυνηγάς τα όνειρά σου. Το ίδιο έκανε και η ζωγράφος Ματίνα Λαμπροπούλου, η οποία παράτησε τη δουλειά για να βάλει χρώμα στη ζωή και τα βήματα των ανθρώπων.
Η Ματίνα Λαμπροπούλου, ξεκίνησε ζωγραφίζοντας πίνακες και τοιχογραφίες, αυτό όμως που την κέρδισε ήταν οι καλλιτεχνικές δημιουργίες πάνω σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ, με μια αδυναμία στα παπούτσια, όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και την Ολίνα Τσαουσέλου.
Στόχος της ήταν πάντα να υπάρχουν κινητοί πίνακες ζωγραφικής στην πόλη που θα κάνουν εμάς και τους γύρω μας να χαμογελούν.
Μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που της έχουν τύχει, είναι η δημιουργία ενός παπουτσιού για ένα τυφλό κοριτσάκι.
Σε συνεργασία με τη μαμά του παιδιού δημιούργησε για τη μικρή Ραφαέλα ένα ζευγάρι παπούτσια πάνω στα οποία έγραψε με τη μέθοδο μπράιγ μία φράση από τον «μικρό πρίγκιπα», η οποία λέει:
«Μόνο με την κάρδιά βλέπεις καθαρά την ουσία, τα μάτια δεν την βλέπουν».
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπμ0πή «Πάμε Δανάη!»
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


