Κοροναϊός : Ανησυχία και ουρές για rapid test στις πλατείες της Αθήνας
Πολλοί είναι πλέον οι κάτοικοι της Αττικής που φοβούνται ότι μπορεί και να νοσούν από κοροναϊό και να μην το γνωρίζουν. Αυτός είναι και ο λόγος που ακολουθούν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνουν τα rapid test
Ακόμα κι αν χρειάζεται να περιμένουν για ώρα στην ουρά για ένα rapid test που θα τους δείξει εάν είναι θετικοί ή όχι στον κοροναϊό, εκατοντάδες πολίτες σπεύδουν στις περιοχές που μαθαίνουν ότι υπάρχει κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.
Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ σπεύδουν κάθε φορά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, καθώς κάποιοι από το κλιμάκιο πηγαίνουν σε καφετέριες και καταστήματα της περιοχής ενημερώνοντας τόσο τους πελάτες όσο και τους υπαλλήλους για την ευκαιρία ενός γρήγορου τεστ.
Οι μονάδες του ΕΟΔΥ θα παραμείνουν στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας και αύριο από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Οι πολίτες για να κάνουν το τεστ χρειάζεται να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή κατά προτίμηση το ΑΜΚΑ τους.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)
- Το μήνυμα του Πάπα Λέοντα στους χριστιανούς πολιτικούς ηγέτες που κάνουν πολέμους: Να εξομολογηθείτε


