«Πάμε Δανάη!» : O Ρωμαίος και η Ιουλιέτα στην εποχή του κοροναϊού
Ένα ζευγάρι από την Ιταλία και ο έρωτας τους στα χρόνια του κοροναϊού, έκλεψε τις καρδιές της τηλεοπτικής παρέας του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ζευγάρι από την Ιταλία και ο έρωτας τους στα χρόνια του κοροναϊού, έκλεψε τις καρδιές της τηλεοπτικής παρέας του «Πάμε Δανάη!».
Έρωτας στα χρόνια του κοροναϊού ή αλλιώς ο σύγχρονος Ρωμαίος και η Ιουλιέτα του, που γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια του σπιτιού τους εν μέσω της καραντίνας στην Ιταλία, και ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται.
Ο λόγος για την Πάολα και ο Μικέλε που γνωρίστηκαν σε διπλανά μπαλκόνια όταν όλος ο κόσμος έβγαινε και τραγουδούσε και χειροκροτούσε για τις προσπάθειες των γιατρών να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της πανδημίας.
Το ζευγάρι πήρε τον χαρακτηρισμό «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» διότι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του αυστηρού lockdwon της Ιταλίας από τα αντικριστά τους μπαλκόνια στη Βερόνα και ξεκίνησαν ένα είδος σχέσης από απόσταση -παρόμοια με αυτή των τραγικών ηρώων του Σαίξπηρ.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο όπως προβλήθηκε από την εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!» :
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου






