Ηλιόπουλος : Μπάχαλο με τις μάσκες στα σχολεία – Να παραιτηθούν Κεραμέως και Θεοδωρικάκος
«Οι δικαιολογίες ανάμεσα στην κα Κεραμέως και τον κ. Θεοδωρικάκο δεν αφορούν την κοινωνία. Περιμένουμε τις παραιτήσεις και των δύο», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.
Την παραίτηση των υπουργών Παιδείας και Εσωτερικών, ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με τη διανομή μασκών στα σχολεία.
«Η συνολική ευθύνη και για αυτό το επιτελικό μπάχαλο βαραίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη», προσθέτει χαρακτηριστικά.
Η δήλωση Ηλιόπουλου
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί για το άνοιγμα των σχολείων.
Επέλεξε να μην αραιώσει τους μαθητές και ανοίγει τα σχολεία με περισσότερα παιδιά ανά τμήμα. Επέλεξε να μην κάνει τις κατάλληλες προσλήψεις, και τα σχολεία ανοίγουν με σχεδόν 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς.
Επέλεξε να μην κάνει τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ στους εκπαιδευτικούς.
Το μόνο που έκανε ήταν να προμηθευτεί μάσκες. Και από χθες όλη η χώρα βλέπει τα τραγελαφικά αποτελέσματα αυτής της επιλογής.
Οι δικαιολογίες ανάμεσα στην κα Κεραμέως και τον κ. Θεοδωρικάκο δεν αφορούν την κοινωνία. Περιμένουμε τις παραιτήσεις και των δύο.
Η συνολική ευθύνη και για αυτό το επιτελικό μπάχαλο βαραίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)

