Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάλε τερματοφύλακα τον Τοροσίδη!

Βάλε τερματοφύλακα τον Τοροσίδη!

Ο Τόρο παραμένει στον Ολυμπιακό και είναι βέβαιο πως θα δίνει το 100% για την ομάδα του Πειραιά και από τη νέα του θέση.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποφάσισε να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους και το φινάλε μιας ονειρικής καριέρας, ήταν αυτό που άξιζε στον πιο πλήρη Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων είκοσι χρόνων.

Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα και ο Τόρο το απέδειξε με τις εμφανίσεις του τόσο στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, όσο και στην Ιταλία. Το φινάλε λοιπόν ήταν αυτό που έπρεπε με τον Τοροσίδη να σηκώνει την κούπα στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Δακρυσμένος ανακοίνωσε λίγο μετά την απονομή την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά παραμένει στην οικογένεια των ερυθρόλευκων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Τόρο έδειξε με το «καλημέρα» πόσο πολύτιμος θα ήταν στην ομάδα του Πειραιά, πετυχαίνοντας γκολ στην Τούμπα (νίκη του Ολυμπιακού με 3-2) λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του από την Ξάνθη στους πειραιώτες.

Και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι αποτέλεσε «πασπαρτού» στα πλάνα όλων των προπονητών της ομάδας του Πειραιά. Έπαιξε δεξί μπακ, στο κέντρο της άμυνας, στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης.

Αγωνίστηκε επίσης σαν αμυντικός μέσος αλλά έχει παίξει και εξτρέμ σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατά (στην Πόλη) με προπονητή τον Βαλβέρδε.

Μπορούσε να παίξει άνετα και σέντερ φορ και αυτό αποδεικνύεται από τα πολύ σημαντικά γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Και δεν είναι φυσικά τυχαίο πως ο Τόρο έχει πετύχει γκολ κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν δηλαδή μπροστάρης σε όλες τις μεγάλες «μάχες» του Ολυμπιακού, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως είχε σκοράρει σημαντικά γκολ και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την παρουσία του Τόρο με την Εθνική ομάδα, παίζοντας για αρκετά χρόνια και αριστερό μπακ, για να βοηθήσει στο πλάνο του προπονητή.

Δεν υπήρχε θέση στην οποία να μην μπορεί να παίξει ο Τόρο κι αυτό ήταν ένα μεγάλο κέρδος για τους προπονητές του. Ήξεραν πως είχαν στην διάθεσή τους έναν παίκτη που μπορούσε να αγωνιστεί όπου προέκυπτε θέμα στην εντεκάδα.

Είναι χαρακτηριστικό της ικανότητας του Τοροσίδη η ατάκα που έχει πει  προπονητής, συνομιλώντας με συνεργάτη του παραμονή αγώνα, μαθαίνοντας πως είναι νοκ άουτ ο βασικός στόπερ και ο σέντερ φορ της ομάδας του.

«Θα παίξει στόπερ ο Τοροσίδης» ήταν η ατάκα του προπονητή. «Ναι, αλλά χτύπησε και ο σέντερ φορ. Μπροστά ποιος θα παίξει;» τον ρωτάει ο βοηθός του.

«Ο Τοροσίδης» απαντά ο προπονητής, αφήνοντας… άφωνο τον συνεργάτη του.

Κι όταν ο βοηθός ρωτάει ποιος θα παίξει τερματοφύλακας την Κυριακή, ο προπονητής είναι σαφής:

«Ο Τοροσίδης. Να σαι σίγουρος μπορεί να παίξει και τερματοφύλακας. Και θα είναι και καλός».

Ο Τόρο παραμένει στον Ολυμπιακό και είναι βέβαιο πως θα δίνει το 100% για την ομάδα του Πειραιά και από τη νέα του θέση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024