Μήπως οι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ;
Τα δεδομένα ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, αλλά και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Τα δεδομένα ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, αλλά και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Αναφορικά με την επικρατούσα κατάσταση στην Αττική, ο κ. Χασαπόπουλος, στάθηκε στα λόγια των ειδικών που κάνουν λόγο «για μια κρίσιμη καμπή», μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στο κλεινόν άστυ.
«Στην Αττική βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Είναι πολύ δύσκολο στην Αττική να υπάρξουν μέτρα, πώς θα το περιορίσεις και πώς θα τα εφαρμόσεις; Σε ποιες ομάδες; Μιλάμε για 5 εκατομμύρια κόσμο».
Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, αναφέρθηκε στην αγωνία των γονέων «πως θα περιοριστεί η διασπορά; Είδαμε ένας καθηγητής κόλλησε και έκλεισε όλο το σχολείο», σημείωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε: «μήπως το υπουργείο έπρεπε να προνοήσει να υπάρχουν τεστ;».
Ενώ αναφορικά με την κατάσταση στα γηροκομεία, τόνισε, «αυτά τα μέτρα που ανακοίνωσαν τώρα για τα γηροκομεία έπρεπε να τα έχουν πάρει 10 ημέρες πριν».
Για να συμπληρώσει: «Στα γηροκομεία ο ιός χτυπά χωρίς έλεος».
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia
- Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-1: Στην κορυφή η «Βασίλισσα» και περιμένει…
