Ο γάλλος αστέρας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του Nations League. Την ίδια μοίρα είχε και ο Τανγκί Ντομπελέ, που έχει επίσης τον ιό
Ο Πολ Πογκμπά διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και ο Ντιντιέ Ντεσάν τον άφησε εκτός αποστολής.
Συγκεκριμένα, ο γάλλος αστέρας υποβλήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα απαραίτητα τεστ και διαγνώστηκε με τον ιό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τους αγώνες της Γαλλίας στο Nations League.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε στη θέση του να βάλει τον 17χρονο Καμαβινγκά, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Ρεν.
Μάλιστα, θεωρείται το μεγαλύτερο αστέρι της χώρας, και αυτή είναι η πρώτη του κλήση με την Εθνική Ανδρών.
Ακόμα, θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε και ο Τανγκί Ντομπελέ και θα απουσιάσει και αυτός από την αποστολή των «τρικολόρ».
Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν εκ νέου από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει άλλο κρούσμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.