ΚΙΝΑΛ για κοροναϊο: Το πλεονέκτημα του Απριλίου κινδυνεύει να χαθεί
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, «χθες η κυβέρνηση αύξησε την πληρότητα στα πλοία. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Σήμερα αποφάσισε τη χρήση μάσκας και στα καταστρώματα. Μπαλώματα στα χθεσινά. Ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει»
Το πλεονέκτημα του Απριλίου αναφορικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού κινδυνεύει να χαθεί, υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, και κατηγορεί την κυβέρνηση για «μπαλώματα», έλλειψη προετοιμασίας και εφησυχασμό.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, «χθες η κυβέρνηση αύξησε την πληρότητα στα πλοία. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Σήμερα αποφάσισε τη χρήση μάσκας και στα καταστρώματα. Μπαλώματα στα χθεσινά. Ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει».
«Μόνο που εδώ κινδυνεύει η υγεία των πολιτών. Πληρώνουμε τις συνέπειες των επιλογών τους. Της έλλειψης προετοιμασίας για το άνοιγμα, και του εφησυχασμού» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, και καταλήγοντας συμπεραίνει:
«Το πλεονέκτημα του Απριλίου για τη χώρα κινδυνεύει να χαθεί».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»