Η Ίντερ ξεπέρασε με εντυπωσιακό τρόπο το εμπόδιο της Τζένοα, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε στην Γένιβα με 3-0 και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Serie A.
Πρωταγωνιστής για τους Νερατζούρι ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ. Το πρώτο στο 34’ με κοντινή κεφαλιά και το δεύτερο στο 90+3’ με ωραίο πλασέ, ενώ ενδιάμεσα στο 83’ ο Αλέξις Σάντσες είχε κάνει το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.
Με αυτή τη νίκη η Ιντερ έφτασε τους 76 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την Γιουβέντους, που έχει ένα ματς λιγότερο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αταλάντα με 75 πόντους.
Στο άλλο ματς που έγινε το απόγευμα η Πάρμα επικράτησε εκτός έδρας της υποβιβασμένης Μπρέσια με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Προβλήματα αντιμετωπίζει το τμήμα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ, καθώς το τελευταίο διάστημα αποχώρησαν ο προπονητές και παίκτες. Προς αναβολή τα δύο επόμενα παιχνίδια της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου έκανε έρευνα και χαρακτήρισε «αξιόπιστες» τις καταγγελίες από εργαζόμενες στην ομάδα, απολύοντας τον παλαίμαχο διεθνή άσο