Γεννηματά: Κανένας εκβιασμός της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος
«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση και ενημέρωση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά αφού ενημέρωσε ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για τη συνάντηση και ενημέρωση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Είναι κρίσιμες οι στιγμές για τον τόπο. Η τουρκική επιθετικότητα κλιμακώνεται επικίνδυνα, προκαλώντας και την Ελλάδα και την Ευρώπη», ανέφερε η κ. Γεννηματά και τόνισε: «Οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας με νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να τον αποτρέψει».
Στη σύντομη ενημερωτική σύσκεψη, υπό την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, γραμματέας του τομέα Εξωτερικών, και ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Πηγή ΑΜΠΕ
- Βέροια: Αγριος ξυλοδαρμός 24χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δραματική έκκληση για πληροφορίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος