Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Γουίνσλετ : Τιμητικό βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Κέιτ Γουίνσλετ : Τιμητικό βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ θα τιμηθεί με το βραβείο "Tribute Actor Award" κατά τη διάρκεια του προσεχούς Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο (TIFF)

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ θα τιμηθεί με το βραβείο «Tribute Actor Award» τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του προσεχούς Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο (TIFF), ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η τελετή θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου διαδικτυακά με την ευκαιρία του φεστιβάλ, του σημαντικότερου του είδους στη Βόρεια Αμερική.

«Η παρουσία στην οθόνη της Κέιτ, λαμπερής και ελκυστικής, συνεχίζει να σαγηνεύει, να ψυχαγωγεί, να κερδίζει την προσοχή και να εμπνέει το κοινό όπως και τους ηθοποιούς», εξήγησε σε ανακοίνωσε η Τζοάνα Βισέντε, γενική διευθύντρια και συμπρόεδρος του Φεστιβάλ.

Από την ταινία «Heavenly Creatures» («Ουράνια Πλάσματα», 1994), που την ανέδειξε σε πολύ νεαρή ηλικία, μέχρι την ταινία «The Reader» («Σφραγισμένα χείλη») και την αξέχαστη ερμηνεία της στον «Τιτανικό», η Κέιτ Γουίσλετ παίζει «τόσο δυνατά και θαρραλέα όσο οι γυναίκες που επιλέγει να ενσαρκώσει», υπογραμμίζει η υπεύθυνη.

View this post on Instagram

Announcing the recipient of our TIFF Tribute Actor Award: the remarkable Kate Winslet. 🏆 . With a vibrant and varied career, Kate Winslet has captivated audiences with award-winning performances in SENSE AND SENSIBILITY, THE READER, REVOLUTIONARY ROAD, and STEVE JOBS. . This September, you can catch Kate Winslet and co-star Saoirse Ronan in Francis Lee’s much-anticipated film AMMONITE. . Winslet will also be honoured as part of our TIFF Tribute Awards, an annual fundraiser to support TIFF’s year-round programmes and core mission to transform the way people see the world through film. . Her film and television presence continues to entertain and inspire audiences, making her one of the most respected actors of her generation.  . What’s your favourite Kate Winslet performance? . . . . #katewinslet #actor #womeninfilm #titanic #senseandsensibility #eternalsunshineofthespotlessmind #mildredpierce #revolutionaryroad #thereader #ammonite #stevejobs

A post shared by TIFF (@tiff_net) on

Έχοντας κερδίσει το ‘Οσκαρ α΄γυναικείου ρόλου το 2009 για την ερμηνεία της στα «Σφραγισμένα χείλη», η 44χρονη βρετανίδα είναι «μια από τις καλύτερες ηθοποιούς και μια από τις πιο σεβαστές της γενιάς της», καταλήγει η Βισέντε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ τα «Tribute Awards», τα βραβεία του φεστιβάλ, απονέμονται σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους επαγγελματίες του κινηματογράφου για τη μεγάλη συμβολή τους στην έβδομη τέχνη.

Λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η 45η διοργάνωση του φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου σε υβριδική μορφή συνδυάζοντας εκδηλώσεις σε αίθουσα και στο Διαδίκτυο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024